Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rajtam kívül probléma valakine...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajtam kívül probléma valakinek ha egy nő/lány dohányzik?

Figyelt kérdés
2018. aug. 21. 23:15
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Na végre már kapom az ívet, de jó. :)

Amúgy nem vagyok vallásos.

2018. aug. 21. 23:38
 12/25 anonim ***** válasza:
38%

En utalom a fustot. Ha elkapom, nemtudok rendesen venni a levegot.

A szajrol es a ruha szagrol mar ne is beszéljünk....

2018. aug. 21. 23:42
 13/25 A kérdező kommentje:

Ezzel én is így vagyok. A múltkor egyik haverommal kiültünk

a Lövőház utcában egy fagyizó elé és az eladó lány éppen

dohányzásból jött vissza utána szolgált ki minket. Na ezt éreztük is, hát eléggé visszataszító élmény tud lenni.

Nem arról van szó hogy ne dohányozzon, csak utána célszerű

kezet mosni és ne fújja az arcomba a füstöt.

2018. aug. 21. 23:53
 14/25 anonim ***** válasza:
84%
Kerülöm őket. Sajna megfulladok a dohányfüsttől. De az ecigit támogatom.
2018. aug. 22. 00:15
 15/25 anonim ***** válasza:
14%

csak olyannal járnék, aki lsd-zik, annak legalább van értelme és nem káros

aki cigizik az fogyatékos, vagyonokat költ arra, hogy füstöt szívjon be, büdös legyen, rohassza a fogát, a pofáját és a tüdejét, lerövidítse az életét, rák és számos betegség kockázatát növelje

ilyen ostoba fogyatékossal meg nem is járnék :D ha meg még menőnek is hiszi magát attól, hogy fogyatékos, le is köpöm

2018. aug. 22. 00:23
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez jó kérdés, ha valakibe nagyon beleszeretsz, úgysem fogod sanyargatni magad azzal, hogy nem jössz össze vele, csak azért, mert cigizik.

De alapvetően engem is irritál a cigi, kipróbáltam párszor részegen, és undorítónak tartottam, nem bírnék rászokni. Amúgy is undorodom a füstjétől is, irritálja az orrom, a szemem bepirosodik tőle, szóval elég off.

2018. aug. 22. 00:34
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is kerülöm. 21/F
2018. aug. 22. 00:36
 18/25 anonim ***** válasza:
Exem mellett szoktam rá a cigire, már se ex se a cigizés nincs az életemben de többet soha nem fogok kezdeni dohányzó nővel. Nem miatta, hanem miattam. Tudom, hogy rossz környezetben visszaszoknék
2018. aug. 22. 01:19
 19/25 anonim ***** válasza:
Nekem barátnőm dohányzik és van hogy szex közben rágyújt, a makkomat szokta perzselni és eleg izgato erzes, néga leköpi kátránnyal.
2018. aug. 22. 02:57
 20/25 peca1000 ***** válasza:
45%

Nekem is probléma.

Eleve össze sem jövök olyannal.

A minimum,hogy soha ne dohányozzon, azt is elvárom, hogy undorodjon tőle.

Lehet a legszebb nő is, akkor se kellene.

Ja meg se pia, se drog, se bulikázás.

Szerencsére a netes társkeresőkön sok ilyen nő van, és az eddigi csajaim is ilyenek voltak.

Ja és nem vagyok egy vallásos, -ista sem, ettől függetlenül egy igen világi életet élő 41 éves, házas férfi vagyok :)

2018. aug. 22. 04:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!