Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha valaki egy lány miatt nem vált munkahelyet?
Szóval, volt is egy kissebb vita a családban, hogy miért nem hagyja ott a munkahelyét (amit suli mellett csinált) diplomázás után. Jött azzal a kamu dumával, hogy jó a csapat, ezt semennyi pénz sem tudja kiváltani, hogy szeret bejárni dolgozni.
De kiderült, hogy bele van zúgva egy ilyen kis szendeszűz fejű csajsziba. Na most oda se mer hozzá menni, akkor nem mindegy?
A másik meg, hogy másik munkahelyről is írogathatna neki. Szerintem amúgy is egészségesebb, ha nem munkatárs 2 pár, már ha fel tudná egyáltalán szedni.
De ő ott dekkol a munkahelyén és várja a sültgalambot.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Nem mindegy az nektek, hogy ő hogyan éli az életét?
Nektek nincs magánéletetek, hogy azzal foglalkozzatok?
Minek turkáltok más életébe?
Az ő élete, az ő döntése.
Én se hagynám ott a munkahelyemet, mert kitűnő csapatban dolgozom és én is szeretek ott dolgozni. Manapság ritka az, aki úgy megy be dolgozni, hogy szereti és élvezi, amit csinál.
Az, hogy gyáva lépni a csaj felé, az megint az ő döntése.
Hagyjátok békén!
A te életedben minden rendben van, csak hogy az övével foglalkozol?
Neked nem tök mindegy, miért aakrsz mindenáron belepofáni más életébe?
Én is voltam így. Mikor úgy éreztem tényleg váltani akarok, váltottam is. Szép is lenne, ha felnőtt fejjel idióták agymenései miatt hozntam volna döntéseket, hogy SZERINTÜK nekem mikor kéne váltanom.
Hagyd élni, azt lehet iylenkor tenni. Saját életed az van ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!