Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti összejönnétek egy idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy idősebb nővel ennyi évesen?

Figyelt kérdés

Szóval én 26f vagyok, ő 33 éves és elég jól kijövünk. Viszont sokat gondolkodom rajta, hogy sajnos pont egy vízválasztó ez az életkor a nőknél és ezért nem lehet hosszútávon működőképes (elsősorban a gyerekbvállalásra gondolok, emrt én még sokáig nem akarok).

Ti mit gondoltok? Belemennétek, ha tudjátok, hogy ez sajnos nem biztos, hogy hosszú távú kapcsolat lehet...

2018. aug. 21. 16:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, számmora úgy tűnik mintha Neked nem kellene ez a nő. De akkor mi a gond/kérdés? Egyáltalán miért foglalkoztat az,hogy Vele, vagy nélküle?
2018. aug. 22. 06:25
 22/25 A kérdező kommentje:
Ha nem ennyi éves lenne, akkor kérdés nélkül összejönnék vele, csak emiatt filózok most.
2018. aug. 22. 11:26
 23/25 he84 ***** válasza:
100%

Hát ja, egy 30-40 éves nő még egyáltalán nem öreg. Na meg nem mindenki érzi magát annyinak mint amennyi, vannak akik fiatalabbnak érzik magukat, aszerint is néznek ki. Én is egy ilyen nő vagyok, 34 éves vagyok és külsőre, lelkileg fiatalabb vagyok több évvel. Semennyire nem érzem magam öregnek, ez egy butaság, hogy 30 felett öreg valaki,... Én is jól kijövök egy 28 éves férfival az utóbbi időben, még sincs gond a korkülönbséggel, neki sincs baja a különbséggel, ráadásul szereti azt is, ha egy nő idősebb nála. Az öreg az, aki már 70 éves elmúlt, legyen az akár nő, akár férfi. Bár némelyek még öregkorukban is fiatalosnak érzik magukat, jó formában vannak és lehet jó kapcsolatuk, szexuális életük is. Talán nem annyira gyakori, de van ilyen is.

És bocsi kérdező, ha ennyire gondolkodsz a korán és kétségben vagy miatta, akkor neked nem is számít annyira az a nő, hanem inkább számít neked a korkülönbség és hogy ki mit szól hozzá. Ha valóban kedveled és bejön (akár szerelem nélkül is), akkor egy korkülönbség nem lehet kérdés, pláne akkor nem, ha nem több mint 30 évnyi az a különbség.

2018. aug. 22. 13:39
 24/25 he84 ***** válasza:
100%
Ja és ráadásul a 30-40 körüli nők az érettebbek, akkor vannak életük virágjában. Legalábbis általában.
2018. aug. 22. 13:40
 25/25 anonim ***** válasza:
76%
Képzeld el sokan összejönnek, de ha te nem akarsz akkor nem jössz össze vele. Ennyi! :D
2018. aug. 22. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!