Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy idősebb nővel ennyi évesen?
Szóval én 26f vagyok, ő 33 éves és elég jól kijövünk. Viszont sokat gondolkodom rajta, hogy sajnos pont egy vízválasztó ez az életkor a nőknél és ezért nem lehet hosszútávon működőképes (elsősorban a gyerekbvállalásra gondolok, emrt én még sokáig nem akarok).
Ti mit gondoltok? Belemennétek, ha tudjátok, hogy ez sajnos nem biztos, hogy hosszú távú kapcsolat lehet...
Te nem akarsz néhány éven belül gyereket, ő is azt mondja, nem akar egyelőre szülni. Védekezz szex során rendesen, gumival, akkor a legkisebb valószínűsége van, hogy becsúszik, és mire meggondolná magát, eltelhet 2-3 év, eleve nem biztos, hogy egy jól induló kapcsolat ezt az időszakot túléli, korkülönbség ide vagy oda.
Ha őt nem zavarja a gyerek kérdés, hogy kicsúszhat az időből, akkor ezzel ne te foglalkozz. Amúgy sem minden nő akar szülni egyáltalán, csak ezt kevesen merik be is vallani, mert azt rögtön elítélik, ha valaki nőként egyáltalán nem akar gyereket.
"Én csak a kérdező miatt aggódok, mert a 33 éves nő, az hamarosan ráncos lesz, megerszkedik a melle, aztán kész, vége. Még él 50 évig, de senkinek nem fog kelleni."
A kerdezo meg te mindekozben fiatalodik. 😁
Le kell szögezned az elején, hogy te mit akarsz. Nehogy álmokba ringassa magát. Biztosan szeretne gyereket?
És off de komolyan elképesztő ez a harmincas nőócsárlás. Ez valami kompenzálás lenne? Értem, oké, ne járj harminc feletti nőkkel, de ezt az elkeseredett ócsárlást csak annak lehet betudni, hogy valakit csúnyán visszautasítottak. Arról nem is beszélve sok 25 feletti férfi már régen elereszti magát, pocakosodik, kopaszodás, öltözködésre egyáltalán nem figyel.
Az a baj, hogy én biztosan akarok majd gyereket, de egy 5-10 év múlva, ami neki meg lehet már késő.
Tehát csak pár éves kapscolat, ami szóba jöhet, de hogy járjak valakivel, akiről tudom, hogy biztosan szakítani fogok. Vagy rosszul gondolom? Átverni meg nem akarom!
Én egy hét évvel fiatalabb sráccal vagyok együtt, aki éppen emiatt van nála idősebb nővel mert már szeretne családot gyereket.
Vki kérdezte h hogyan tudunk férfiként tekinteni...hmm sokkal érettebb és férfiasabb a párom mint azok a férfi kortársaim akiket ismerek.
Ezt beszéljétek meg mindenképp, lehet most nem.akar, de majd vagy két három év múlva igen, te meg nem...tehát akkor annyi időt kidobtatok az életetekből.
Párom 25, én 31. Jól működünk együtt! Engem 24-25-nél nem saccolnak többnek. Szeretnék majd gyereket, de egyelőre élvezni szeretném az életet vele. :) Ő is akar majd gyereket, de nem mondta, mikor. Még nem most, annyit tudok. :D Eljön annak is az ideje, majd érezzük, mikor. :) Egyébként a személyiség sokkal fontosabb! Mi hasonlóak vagyunk, érdeklődési körünk is egyezik.
Az is lehet, annyira beleszeretsz majd a hölgyeménybe, hogy előbb akarsz majd gyereket is tőle, "megérsz". ;) Párom is bevallotta, hogy sokat komolyodott mellettem, és ezt masok is észreveszik. :)
Hogy engem miért nem találnak meg az ilyen korú nők.
F36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!