Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennétek dolgozni vagy inkább vezetnétek a háztartást? Nem tudok dönteni.
Ha a párom eltartana, én elvégezném a házimunkát, foglalkoznék a kerttel és mellette fodrász, kozmetikus, edzőterem, finomakat főznék...és a legfontosabb...tanulnék. Mondjuk nyelvet vagy könyvelést. Mindkettőnek hasznát veszed ha dolgoznod kell menni.
És ha nagyon unatkozol, akkor besegíthetsz a párodnak a vállalkozásban velük. Leteszed a könyvelősulit, 1-2 év gyakorlat és kirakhatjátok a könyvelőt, mert te intézed házon belül.
Mondjuk épp ekkor jó, ha van htb otthon, aki elintéz mindent, és akkor a 12-14 óra gályázás után már csak lazítani kell együtt, nem pedig nekiállni kipucolni a lakást.....
#kérdező
Én a helyedben ezek közül választanék egyet:
- elmegyek 4 órában dolgozni + a háztartás nagyobb részét intézném
- keresnék olyan munkát, amit nagyon élvezek, de rosszul fizet
- nem dolgoznék egyelőre, hanem tanulnék, képezném magam, és utána már nem minimálbérért kellene visszamennem dolgozni
Én tudom magamról, hogy nagyon nem bírom a huzamosabb ideig tartó hajnali kelést.
Ha jól kijönnénk a párom keresetéből, ezt a munkát tuti nem vállalnám el.
De tanulnék valamit, hogy később el tudjak helyezkedni valahol, amit szeretek is csinálni.
Biztosan neked is van egy álommunkád, amit mindig is szerettél volna. Itt a csodás alkalom, hogy tanulj, képezd magad.
Egy barátnőm 3 gyerkőccel van otthon (legnagyobb 7, legkisebb 1), már az első gyerek születésétől. Jól élnek, nincs szükségük mégegy fizetésre. Anyuka viszont horgol, varr, s azokat adja el. Vásárokban, online boltban. Szerintem kell az, hogy tevékeny legyél. Aki nem csinál semmit, hamar megkeseredik. Most biztosan sok teendő van a gyerekek körül, lekötik a napjaidat, de jön az ovi, suli, s egyre önállóbbak lesznek, egyre kevésbé lesznek rád utalva. Iszonyat nehéz lesz a leválás, ha azelőtt csak a gyerekek ellátása tette ki a napjaidat.
Tanulj! Aztán ha jön egy jó munka, akár néhány év múlva, vágj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!