Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mennétek dolgozni vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennétek dolgozni vagy inkább vezetnétek a háztartást? Nem tudok dönteni.

Figyelt kérdés
Úgy alakúlt, hogy októbertől visszamehetnék dolgozni, minimálbérért. Párom vállalkozó, szerinte elég amit ő "keres", én csak maradjak itthon a két gyerekkel. Tudom, hogy hülyeség, de nem tudom mit csináljak. Reggel 6-14-ig kéne lennem, a hétvége szabad. Ami azt jelenti, hogy reggel fél ötkor kellene indulnom és délután fél négyre érnék haza.
2018. aug. 21. 09:47
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
A gyerekek még kicsik, 2 és 3 évesek.
2018. aug. 21. 10:36
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha a párom eltartana, én elvégezném a házimunkát, foglalkoznék a kerttel és mellette fodrász, kozmetikus, edzőterem, finomakat főznék...és a legfontosabb...tanulnék. Mondjuk nyelvet vagy könyvelést. Mindkettőnek hasznát veszed ha dolgoznod kell menni.

És ha nagyon unatkozol, akkor besegíthetsz a párodnak a vállalkozásban velük. Leteszed a könyvelősulit, 1-2 év gyakorlat és kirakhatjátok a könyvelőt, mert te intézed házon belül.

2018. aug. 21. 10:37
 13/21 anonim ***** válasza:
85%

Mondjuk épp ekkor jó, ha van htb otthon, aki elintéz mindent, és akkor a 12-14 óra gályázás után már csak lazítani kell együtt, nem pedig nekiállni kipucolni a lakást.....

#kérdező

Én a helyedben ezek közül választanék egyet:

- elmegyek 4 órában dolgozni + a háztartás nagyobb részét intézném

- keresnék olyan munkát, amit nagyon élvezek, de rosszul fizet

- nem dolgoznék egyelőre, hanem tanulnék, képezném magam, és utána már nem minimálbérért kellene visszamennem dolgozni

2018. aug. 21. 10:55
 14/21 anonim ***** válasza:
82%
Én imádom a munkámat, szóval visszamennék dolgozni. Viszont, ha olyan munkám lenne, amit nem szeretnék, akkor nem mennék vissza dolgozni. Inkább otthon maradnék és tanulnék valami olyasmit, ami érdekel és szívesen foglalkoznék vele pl. elkezdenék egy új szakot vagy valamilyen szakmát.
2018. aug. 21. 11:36
 15/21 anonim ***** válasza:
68%
Én nem mennék. Vagyis nem azonnal. Maradnék pár évet, míg a gyerekek nagyobbak lesznek, addig tanulnék nyelvet, meg OKJ-s valami versenyképes szakmát. Ha a férjem ezt felajánlaná és még tudnánk élni, akkor elfogadnám.
2018. aug. 21. 12:02
 16/21 anonim ***** válasza:
85%

Én tudom magamról, hogy nagyon nem bírom a huzamosabb ideig tartó hajnali kelést.

Ha jól kijönnénk a párom keresetéből, ezt a munkát tuti nem vállalnám el.

De tanulnék valamit, hogy később el tudjak helyezkedni valahol, amit szeretek is csinálni.

Biztosan neked is van egy álommunkád, amit mindig is szerettél volna. Itt a csodás alkalom, hogy tanulj, képezd magad.

Egy barátnőm 3 gyerkőccel van otthon (legnagyobb 7, legkisebb 1), már az első gyerek születésétől. Jól élnek, nincs szükségük mégegy fizetésre. Anyuka viszont horgol, varr, s azokat adja el. Vásárokban, online boltban. Szerintem kell az, hogy tevékeny legyél. Aki nem csinál semmit, hamar megkeseredik. Most biztosan sok teendő van a gyerekek körül, lekötik a napjaidat, de jön az ovi, suli, s egyre önállóbbak lesznek, egyre kevésbé lesznek rád utalva. Iszonyat nehéz lesz a leválás, ha azelőtt csak a gyerekek ellátása tette ki a napjaidat.

Tanulj! Aztán ha jön egy jó munka, akár néhány év múlva, vágj bele.

2018. aug. 21. 12:09
 17/21 A kérdező kommentje:
A másik az, hogy az ovi szünetet nem tudnám sehogy sem megoldani, ugye tíz hetet nem lehetek itthon szabin.
2018. aug. 21. 12:22
 18/21 anonim ***** válasza:
81%
Ha a párom ajánlaná fel, hogy maradjak, akkor valószínűleg maradnék, mert bár jó munkahelyem van, sokkal vonzóbb, amit az egyik hozzászóló írt: tanulni, hogy később több lehetőségem legyen, új nyelvet elsajátítani, edzeni, finomakat főzni, na meg persze a gyerekeknek is jót tesz, ha több energiád jut rájuk.
2018. aug. 21. 12:27
 19/21 anonim ***** válasza:
86%
Ha lenne választásom biztosan otthon maradnék, senkinek sem lenne jó, ha minimálbérért a sz.rt is kidolgoztatnák az emberbôl, fôleg amíg a gyerekek is ilyen kicsik
2018. aug. 21. 12:48
 20/21 anonim ***** válasza:
68%
Számold ki, hogy mennyi pénz menne arra hogy munkábajárás, kaja...stb.. az időről nem is beszélve.. plusz a háztartás.. és a kicsikről nem is beszélve.. nekik nagyon fontos vagy!!! Várj még pár évet amíg megerősödnek.. Utánna dolgozhatsz még kipurcanásig..
2018. aug. 21. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!