Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti beszálnátok egy idegen férfi luxusautójába ha elszeretne vinni titeket, mondjuk reggel dolgozni? Ha nem másért, de látná a sok kolléganőtök hogy milyen autóból száltok ki.
Figyelt kérdés
2018. aug. 20. 21:01
11/23 anonim válasza:
Érdekes... Bennem inkább szégyenérzetet vált ki, ha dudálnak rám...
12/23 anonim válasza:
Mindig is rühelltem ha rám dudáltak vagy beszóltak inkább süllyedtem volna el de nyilván vannak akik ezt preferálják...
13/23 anonim válasza:
Nem. Nem érdekel, milyen autója van, az életem, a szerveim, a nem-megerőszakolásom fontosabb.
És a parkolószinten nem mászkálnak a kolléganők, és nem is irigykednek egy halom vasra. Max jól pofán basznának, ha mesélném, hogy "tök idegen, csak füttyentett, és mentem is".
14/23 anonim válasza:
A rádudálás proli szokás. AKinek ez bejön, magát jellemzi, bár nem hinném hogy van ilyen felnőtt nők között.
15/23 anonim válasza:
Biztos hogy nem, a kolléganőim pedig garantáltan nem látnának belőle semmit.
16/23 anonim válasza:
Nem állok szóba random, idegen pasikkal, pláne nem ülök a kocsijába.
Ellenben lefotóznám a rendszámot, és elterjeszteném facebookon, illetve ha nagyon erősködne a pasi, rendőrt hívnék.
27n
17/23 A legrosszindulatúbb válasza:
Gondolod, hogy nem tennék be a seggüket örömmel egy ilyenbe? [link] Dehogyisnem.
18/23 anonim válasza:
Tényleg nem ismeritek a nőket, csak a felfújt Barbie-kat.
19/23 anonim válasza:
#17 ha bármiféle közöd is lenne nőkhöz, tudnád, hogy a túlnyomó többségüket teljesen hidegen hagyja egy ilyen, vagy bármilyen autó. Nekem például fogalmam sincs róla, ez milyen autó, és még csak nem is tetszik. Idegen mellé pedig nem ülnék be semmiféle járműbe.
20/23 anonim válasza:
Nem,tuti emberrablas jellegu az egesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!