Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő bonyolít, kombinál vagy csak a bizonytalanok?
Az eszelős bizonytalanságra gondolok, amikor is ha mond valami az ember abból valami egészen más tartalomra érkezik válasz.
Pl mikor beszélgetek egy nővel és megjegyzem, hogy a szőkék jönnek be és rövidesen olyan választ kapok, hogy hát én biztos nem festeném be a hajam szőkére azért hogy tetszek egy férfinek.
?!? :D fél mosoly és nevetés a reakcióm, nem azon nevetek amit mond, hanem azon, hogy mégis hogy a fészkes fenébe jutott el ide? Amikor ez nem volt több mint az ízlésem ismertetése, semmit nem jelentett rá nézve.
Nem értem, ez egyfajta bizonytalanság vagy inkább mérhetetlen ego? Mintha minden amit mond az ember az csak és kizárólag róla szólhatna és személye elleni támadás lehetne?! Számomra egyszerűen érthetetlen.
Aztán egy másik dolog, ha pl azt mondom, hogy nem szeretem ha valaki káromkodik. Akkor olyan választ kapok, hogy ő meg azt nem viseli el ha valaki beleszól hogyan viselkedjen és őt ne korlátozzák abba amit csinálni akar.
Itt is, eleve nem is róla szól az amit mondtam..
És a két említett példa csak két ártatlan szösszenet, a mindennapi életben számtalan olyan dolog van amit a legtöbben teljesen félreértenek, egyszerűen úgy érzem, hogy nem is azt hallják meg amit mondok, hanem vélnek valamit abból amit mondok és tulajdonkép arra válaszolnak amit nem is mondtam, sőt még nem is gondoltam.. az meg aztán már a jéghegy csúcsa amikor azon vitázunk, hogy de azáltal, hogy ezt mondom ezzel csak erre gondolhattam és ne is tagadjam. :D
Sajnos anyám nagyon ilyen nő, és lehet ezért vagyok jobban "kihegyezve" rá amikor egy nő hasonló mint amilyen ő maga? Nem tudom.. de akármennyi nővel is ismerkedek, idővel eddig mindből kijött ez a fajta "nem tudom hová tenni, hogy most miért reagál olyasmire amit nem is kérdeztem" attitűd.
Tehát a kérdésem, hogy az egyszerű dolgok túlbonyolítása egy teljesen normális és átlagos női szokás? Vagy "csak" egy bizonyos személyiségtípusra jellemző ez a fajta viselkedés?
Mielőtt betámadnának, hogy ez valami lobbi a nők ellen azt leszögezném, hogy férfiakról nincs tapasztalatom, 3 barátom van, ők mindnyájan azt mondják amit gondolnak és teszik ezt mindenféle mögöttes tartalom nélkül. Tehát amit mondtak azt azt jelenti amit mondtak és nem azt, hogy ezzel erre vagy arra céloztak. És pontosan ők is így értelmezik azt amit én mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!