Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha szerelmesek vagytok, akkor is bizonytalanok tudtok lenni a másikban, ha elköteleződésről van szó?
Ilyen kapcsolatban vagyok. Mély megértés van, és igazi lelki társai vagyunk egymásnak, nem bírunk ki sok napot egymás nélkül, de ő bizonytalan, hogy hosszútávon akarja-e a dolgot, viszont azt mondja, életében nem élt át ilyen mély, és harmonikus kapcsolatot, elfogadást, és szeretetet. Ez részemről is abszolút kölcsönös.
Ha egyébként a kapcsolat működik is, és kölcsönös megértés, és szimpátia, és vonzódás van, de nem alakul ki elsöprő szerelem a nőben, így hiába szereti őt nagyon a férfi, ő mégis bizonytalan. Pedig szimpatikus neki az illető, nagyon jól érzi magát vele, hiányzik, és látszik, hogy a kapcsolat nagyon működne, de bejön a bizonytalanság valami miatt. (Ehhez hozzátartozik, hogy össze kellett volna költözni, mert nem egy városban élünk, és ez teljesen felborította volna az életét.) Persze ő mindig minden miatt bizonytalan tud lenni, ez régebben is így volt.. zárkózott típus.
Nők! Ez miért van nálatok? Olyan nők válaszát várom, akik vergődtek ilyen helyzetben, és rájöttek arra, hogy mi a megoldás. Hallottam már nehezen induló, de végül tartós, kölcsönös, boldog kapcsolatról is a környezetemben.
Ennyire jellemző lenne a nőkre a bizonytalanság?
A mai világban még csodálkozol, hogy bizonytalanság van egy kapcsolatban?
Nézz körül itt, a környezetedben, a médiában...
Minden csöpög a megcsalástól, az átveréstől, a szeretőkről...
Ki nem bizonytalan manapság?
Pont így jártam, sajna nem lett belőle semmi.
30/f
Csatlakozom 2-s véleményéhez.
És miért kell folyton rohanni, mindent rögtön akarni? Miért nem lehet várni a másikra? Miért kell kicsikarni az akaratod a másikból? Egyébként miért nem kérdezel rá? Gondolom nem általában a női bizonytalanság zavar, hanem az hogy a barátnőd, miért nem költözik hozzád. Lehet, hogy még nincs kész rá. Szereted eléggé, hogy várj rá vagy csak sürgeted, hogy legyen ingyen bejárónőd? Különben mióta ismered?
Annak idején én is nehezen döntöttem, engem is sürgetett a férjem. Az elején nehéz volt, kemény volt az összecsiszolódás. Utólag megbántam, hogy nem adtam elég időt magamnak. Lett volna még mit tisztáznunk. Azóta működik a kapcsolat.
Még valami: a férfiak viszont beszélni nem szeretnek a problémákról. Ez is elbizonytalanítja a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!