Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 -as férfiak hátrány ez nálatok?
23 éves vagyok.
Egy kapcsolatom volt eddig ami 5 és fél évig tartott. Más férfivel nem is voltam.
Elég "régi" típus vagyok ilyen téren.
Hiába vannak udvarlóim, akinél érzem, hogy nem alakul a vonzalom inkább rövidre zárom a dolgot.
A barátnőim ezen meg vannak rökönyödve, hogy legalább egy szex miért nem fér bele, legalább szereznék több tapasztalatot.
Már előre félek, mi lesz ha valakivel komolyabbra fordul a dolog...
Mert tényleg nincs nagy tapasztalatom férfi típusokkal kapcsolatban.
Nagyon nagy hátrány?
Ui.: Külsőmmel nincsen baj, normál formás alakom van. Adok magamra, csinosan öltözködöm. A belsőmre mindenki azt mondja kedves és jólelkű vagyok.
Hasonló vagyok, csak férfiben.
Egyáltalán nem éreztem hátránynak a tapasztalat hiányát sosem azokkal a nőkkel szemben semmilyen téren, akikkel volt valamilyen közös kontakt. Mégis könnyen ismerkedem, tudom önmagam adni, tudok jó beszélgetőpartner lenni. Csak két komoly (4 és 6 év) kapcsolatom volt. Nem ezen múlik.
Értsd: Az is tapasztalat, ha egy kapcsolatban vagy hosszabb ideig. Nem feltétlen gazdagít valakit csak a tény, hogy több emberrel volt együtt.
Mi a kérdés?
Hogy hátrány, hogy azzal randizol, aki tetszik? Nem.
Engem is most hajtott egy egy ilyen lány, biztos te voltál, Eszter.
Szerintem ha egy emberrel komolyabbra fordulnak a dolgok akkor azt érzed és tudod hogy miért fordul komolyabbra (mert megfogott a személye, tetszik külsőleg is..stb) az már más kérdés hogy a valódi arcát mutatta-e vagy később csalódás lesz a vége. Én személy szerint imádom a nyitott embereket akivel még ha nincs is annyira közös téma de el lehet beszélgetni. Szóval nem ez egyáltalán nem hátrány. A szex részével meg egyetértek, mivel ha számodra is érzelmi/bizalmi alapon múlik akkor nem fogsz lefeküdni rögtön a másikkal.
Egyszóval: Nem egyáltalán nincs veled gond. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!