Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gamer csajok, mennyire imponál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gamer csajok, mennyire imponáló nektek egy 650 ezer forintos gamer pc?

Figyelt kérdés
Kipróbálnátok nálam milyen 4K-ba játszani?

2018. aug. 19. 21:48
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Nem hatna meg, az enyém is ugyanilyen kaliberű :D
2018. aug. 19. 22:11
 2/4 anonim ***** válasza:
38%

Felnőtt párkapcsolatok.

Jaaa, perszeee...

2018. aug. 19. 22:14
 3/4 anonim ***** válasza:
59%
Nekem a havi fizum annyi...hidd el nem számít ez se
2018. aug. 20. 07:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem vagyok csaj, illetve már gamer sem, de nem érteném meg, hogy minek ennyire drága PC.

Felesleges pénzkidobásnak tartanám, ill ha komoly kapcsolatot terveznék egy ilyen gamer csávóval (nem fogok, nem vagyok b...zi), elgondolkodnék a srác pénzügyi kultúráján.

Ha meg csak alkalmi kapcsolatra kell valaki, pont a legkevésbé fog érdekelni, hogy mit csinál szabadidejében, vagy mire költi a megkeresett pénzét.

Illetve engem nem hatna meg semmilyen műszaki kütyü, vagy egyéb ingóság, ha a delikvens nem jön be.

Ismétlem: nem vagyok sem lány, illetve igazi gamer sem.

Lehet, hogy a gamer tinilányok ugrálnának rád, ünnepelnének, és összecsókolnának téged örömükben.

Üdv

2018. aug. 21. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!