Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem legjobb barátnője. Vélemények?
Ott kezdeném,hogy van egy nagyon boldog párkapcsolaton,már el is jegyeztük egymást,és imádjuk a másikat. Mindent megbeszélünk, nincsenek problémák,és imádjuk a másikat.
Mikor még csak együtt jártunk akkor is nagyon bántotta a szemem,hogy van a legjobb barátnője. 12 éves koruk óta legjobb barátok, nyaraltak már együtt, együtt jártak moziba, étterembe, mindenhova. Soha nem volt semmi köztük,és én ezt el is hiszem a páromnak,de nagyon zavar a csaj. Jeleztem felé hogy zavar és azóta kevesebbet találkoznak,de így is nagyon sokat chatelnek,és minden nap beszélnek telefonon. Nem akarom az esküvőmre meghívni,de ezt úgy tudom elérni,ha megszakítja a párommal a kapcsolatot. Nem tudom,hogy jól tenném-e. Szerintetek normális,hogy így érzek? Vagy átcsaptam egy féltékeny hárpiába?
Kilőssz magaddal, én nő vagyok, egy barátnőm sincs, 2 nagyon jó férfi barátom van, egyik házas gyerekkel (max 2 naponta beszélünk telefonon, akármilyen órában, nem tudok róla, hogy a felesége valaha nehezményezte volna, hogy mi barátok vagyunk, feleségével is jól egyezek), masik szingli, vele is majdnem ilyen gyakran beszélek, mind a két barátom ugyanabban a munkakörben dolgozik mint én, így akkor is van miről beszélni ha igazából csak osztjuk a semmit. Anno évekkel ezelőtt vizsgaidőszakokban olyan is volt, hogy éjjeleken át konferenciában beszélgettünk hárman. Soha egyikkel se volt mégcsak flört se, semmi, csak sima barátság. Mind a kettőnek elmondom, ha bánatom/örömöm van, ők is nekem, legyen az itthoni hiszti vagy akármi, ahogy az ember a barátaival szokta, még jó is, mert tudnak adni nekem tanácsot férfi szemszögből, én nekik női szemszögből.
Az én férjem semmi cirkusz nélkül elfogadta, hogy nincs nő barátnőm, még nem találtam olyant akivel hosszú távon találna a szó, egy idő után mind lefárasztanak (ruha, vásárlás, pletyka, cuuuukiii, blabla szövegekkel).
Ha feldobod a témát, hogy ne hívja meg az esküvőtökre akkor magaddal lőssz ki, neked is fontosak a barátaid, ugyanúgy neki is, nem hiszem, hogy kidobna téged emiatt, de a tüske benne maradna, hogy van egy jó barátja aki nem lehetett ott ezen a fontos eseményen, mert te nem akartad.
(Az “imádjuk egymást, nincsenek problémák” nem fér össze azzal, hogy “bántotta a szemem, hogy van a legjobb barátnője”, mindenütt vannak problémák s mindenütt kell tudni engedni s kompromisszumot kötni)
Téged jegyezett el, nem a legjobb barátnőjét, nem kell leépíts senkit, inkább próbálj meg te is barátkozni vele, még az is lehet, hogy jófej a csaj!
34n
Most akassza fel magát, mert csinos és jobb a természete, mint neked? Fuck logic.
Ha ennyire közel állnak egymáshoz, nem kell barátnők lennetek, de próbáld már meg tolerálni, könyörgöm!
A természeted elnézve megnyugodhatsz, a pasid neked se a természetedbe zúgott bele, hanem a kinézetedbe. Csak nem tudom mondták-e, de nem tart örökké a jó kinézet és ha hozzá egy rakás szar a természeted, ott evett meg a fene.
Egy jó tanács: használd ki, amíg szép vagy, fiatal vagy és feszes a segged, mert utána borzasztó lesz megöregedni.
Én kidobnálak, mégpedig azért, mert fúrod a gyerekkori haverommal a kapcsolatomat, és totál el akarnál marni tőle.
Képzeld, nekem is van lánybarátom. 14 éves korom óta jóbarát. Most vagyok 35, azaz 20 éve. Gyerekes, férjezett nő, és ha a menyasszonyom azzal jönne, hogy szakítsam meg vele a kapcsolatot (egyébként tök jól kijönnek), akkor kivágnám a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!