Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy férfi azt kérte, hogy küldjek magamról "szexi képeket"? (távkapcsolatban)
Úgy kérte, mintha ez lenne a normál két ember közt egy párkapcsolatban. Ez mennyire jellemző kapcsolatokban? Pl. olyan férfiaknak, akiknek fontos a szexualitás (is).
Bár régebb óta ismerem és féléve barátom, gáznak éreztem a dolgot, volt mögötte egy olyan paranoid félelmem, hogy szakítás után közzé teszi internetenxD Bár nem nézem ki belőle ezt.
Küldtem egy melltartós képet (ami nem valami durva), hogy boldog legyen. Ez még régebb volt, mostanában szakítottunk. Tehát örvendek, hogy nem küldtem neki olyan fotót, amit nem szeretnék felvállalnixD
# 10 Jesszus. Voltak olyan barátaim is, akinek nem volt (ennyire) fontos, legalábbis nem ennyire, hogy ilyen képeket kívánjanak tőlem.
Nem tudom miért kell kiforgatni a szavaim, elhiszem, hogy általában minden férfinak fontos, de amúgy a szóban forgó barátomra az volt jellemző, az átlaghoz képest picit szexuálisan "túltengőbb" volt, na mindegy.
És attól, hogy egyeseknek nem volt ennyire fontos (vagy csak nem volt olyan a kapcsolat, hogy merjenek kérni ilyesmit), akkor miért merül fel a kérdés, hogy "normális-e" ez a dolog?
Azt sem mondtad, hogy azok is távkapcsolatok voltak-e vagy nem. És ha csak nem valami naiv tizenéves lány vagy, akkor pontosan tudod, hogy mire kell egy ilyen kép egy távkapcsolatban.
Az már csak mellékes, hogy nem ismered a férfiak működését, és furcsának tartasz egy ilyen kérést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!