Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak akiknek az ilyen vaskosabb, kicsit kövérebb férfiak tetszenek?
Láttam egy hasonló kérdést és gondoltam én is kérdezek, mert azt vettem észre hogy míg a duci lányokat sokan szeretik addig a dagibb fickókat szinte egyáltalán nem. Legjobb esetben is csak "nem zavar".
Nekem az az esetem, ha látszik hogy valakinek jó a testfelépítése, hogy azért erős és nem tunya. Ugyanakkor van rajta kevesebb vagy több felesleg.
Például ezek a fickók nekem nagyon bejönnek. A kérdésem hogy másnak is tetszenek-e (ha nem konkrétan ők) de az ilyen kaliberű srácok?
Az első tényleg nagyon jóképű.
Szerintem férfias ha egy srác így elengedi magát. Nekem ez azt mutatja hogy érett, mert vannak fontosabb dolgok mint minden nap órákat edzeni a konditeremben. És látszik, hogy szeret enni. Lehetne rá főzni.
Sokkal inkább tűnik olyannak aki két lábbal áll a földön és nincs elszállva magától, de ugyanúgy van önbizalma mert mer kicsit húsosabb lenni.
Az első teljesen jó. Helyes ,férfias. Kicsit pocakos de még belefér kategória. A többi azért elég gömbölyded. És ne mondja senki,hogy nem lehet lefogyni mert de.
Viszont. Ha ápolt, borostás, jó humorú és stílusú, egy húron pendülünk akkor még talán a többibe is sikerülne belezúgni, mert a külső nem minden. De azért járnánk edzeni. 😎😉
Én azt tapasztaltam, hogy az ilyen külsejű férfiak sokkal odaadóbbak, és érzelmileg sokkal nyitottabbak, a trendibb példányoknál. éppen az a tipus akinek még nem dőlt teljesen romba az önértékelése, és reálisan méri fel a körülötte lévő nőket. Tudnak szeretni, és érdemes velük párkapcsolatba kezdeni!
nő/32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!