Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, járnátok olyan fiúval,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, járnátok olyan fiúval, akit külsőre átlagosnak tartotok?

Figyelt kérdés
2018. aug. 19. 08:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy átlagos a külsőd nem jelent semmit. Illetve azt hogy nem vagy kiemelkedően szép vagy csúnya. Az hogy lesz e párod a stílusodtól személyiségedtől humorodtól szociális készségeidtől magabiztosságodtól stb. függ. A kérdés hogy megtalálod e azt a lányt aki azt keresi amiben te jó vagy illetve mennyire tudsz adott területeken az átlagnál többet kihozni magadból.

A saját példámmal élnék hogy elmagyarázzam. A párom objektíven nézve átlagos vagy valamivel az alatti. Ha pontot várnunk kéne mondjuk tíz pontból ötös. De nagyon sok téren kiemelkedő. A munkájában a kommunikációs képességei a tájékozottsága a szociális képességei. Arról nem is beszélve hogy a humorunk egyezik.

Ez számomra kiemelkedővé teszi őt a külső adottságaitól függetlenül. Ehhez persze kellett hogy eleve ne legyen taszító a külseje ami nálad adott ha átlagosnak mondanak.

2018. aug. 19. 09:56
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
Ha visszaírtak társkeresőn, csúnya már nem vagy. Itt mindig arra szoktak panaszkodni, hogy egy nő se ír vissza nekik.
2018. aug. 19. 10:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

11-est akár én is írhattam volna. Nő vagyok, 22 éves, a vőlegényem hasonló, mint amiről 11-es írt.

Csak hát itt a gyakorin valami fagy fekete, vagy fehér. (Sokaknak az átlagos egyenlő a rondával.)

2018. aug. 19. 10:29
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Tekintve, hogy azzal járok, akibe szerelmes vagyok, és az számomra nem lehet átlagos, hiszen szeretem és minden hibáját szépnek látom vagy elfogadom.

De nem az átlagosság, hanem ez az önsajnáltatás, hiszti, ami taszítja a nőket.

2018. aug. 19. 11:12
 15/17 A kérdező kommentje:
Akkor azt kérdezem, hogy bele tudtok-e szeretni egy átlagos külsejű fiúba, képesek vagytok vonzódni hozzá?
2018. aug. 19. 11:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Én meg azt kérdezem, hogy minek kell megkérdezni, hogy tudunk-e? Pontosan tudod, hogy a válasz igen. De valamiért én úgy érzem, hogy a saját kinézeted felett érzett frusztrációdért akarod a nőket okolni....
2018. aug. 19. 11:28
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem. Én csak erre voltam kíváncsi, hogy adott egy ismeretlen fiú számotokra, akit ránézésre átlagosnak könyveltek el. És ennek ellenére lehet-e még nálatok esélye. Csak ennyit akartam megtudni.
2018. aug. 19. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!