Csajok mikor tartotok egy pasit átlagosnak és milyen az a srác, aki különleges, nem olyan, mint a többi?
Ezt nem lehet tulajdonságokkal körül írni.
Nekem az a különleges, akivel szikrázik a levegő, ha a közelemben van, beleremeg az egész testem, ha véletlenül hozzám ér, és zavarban vagyok, ha a szemébe nézek.
Na egy ilyenre vágyom, aki ezt kihozza belőlem.
De nem nagyon van ilyen...
valóban az a különleges, aki tetszik..
vagy nekem például a művészlelkű fiúk is, akik kicsit másképp gondolkodnak mint az átlag például, és nem csak a szexen jár az agyuk ;)
20/L
Különleges, ha érdeklődő. Reagál arra, amiket mondok. Látom rajta, hogy tetszem neki. Humoros, megnevettet. Figyelmes. Szerethető. Intelligens!!! Tájékozott.
A külső tulajdonságok közül szerintem a szem az, ami a leginkább különlegessé tehet valakit, illetve az egész arc. Esetleg az általános igényesség, ruházat.
Természetesen nem várom, hogy minden meglegyen egy férfiben azokból, amiket leírtam, de szerintem ez mind-mind különlegessé tehet valakit :)
Egy lánynak akkor tetszik külsőre egy pasi, ha izmos, swagyolo páwa, belsőre meg ha bunkó, csak megdugni akarja a lányokat, nagyképű
hogy miből gondolom? mert csak az ilyenekre hajtanak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!