Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok mikor tartotok egy...

Csajok mikor tartotok egy pasit átlagosnak és milyen az a srác, aki különleges, nem olyan, mint a többi?

Figyelt kérdés
szóval milyen külső/belső tulajdonságokkal rendelkezik, hogy viselkedik?

2015. ápr. 23. 21:44
 1/9 anonim válasza:
A lányoknak egy pasi akkor különleges ha tetszik/szereti a többi az átlagis;) ilyen egyszerű:D
2015. ápr. 23. 21:46
 2/9 anonim válasza:
*átlagos
2015. ápr. 23. 21:46
 3/9 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet tulajdonságokkal körül írni.

Nekem az a különleges, akivel szikrázik a levegő, ha a közelemben van, beleremeg az egész testem, ha véletlenül hozzám ér, és zavarban vagyok, ha a szemébe nézek.

Na egy ilyenre vágyom, aki ezt kihozza belőlem.

De nem nagyon van ilyen...

2015. ápr. 23. 21:48
 4/9 anonim válasza:

valóban az a különleges, aki tetszik..

vagy nekem például a művészlelkű fiúk is, akik kicsit másképp gondolkodnak mint az átlag például, és nem csak a szexen jár az agyuk ;)

20/L

5/9 anonim ***** válasza:

Különleges, ha érdeklődő. Reagál arra, amiket mondok. Látom rajta, hogy tetszem neki. Humoros, megnevettet. Figyelmes. Szerethető. Intelligens!!! Tájékozott.

A külső tulajdonságok közül szerintem a szem az, ami a leginkább különlegessé tehet valakit, illetve az egész arc. Esetleg az általános igényesség, ruházat.

Természetesen nem várom, hogy minden meglegyen egy férfiben azokból, amiket leírtam, de szerintem ez mind-mind különlegessé tehet valakit :)

6/9 anonim ***** válasza:
76%

Egy lánynak akkor tetszik külsőre egy pasi, ha izmos, swagyolo páwa, belsőre meg ha bunkó, csak megdugni akarja a lányokat, nagyképű

hogy miből gondolom? mert csak az ilyenekre hajtanak. :D

2015. ápr. 23. 21:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Számomra átlagos, ha a gondolkodásmódjában nincsen semmi érdekes. Egy különleges sráccal való beszélgetésem után is azon szokott járni az agyam, hogy miket mondott, szóval elgondolkodtat.
2015. ápr. 23. 21:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy lánynak akkor külőnleges a srác ha annak vastag a pénztárcája
2015. ápr. 23. 22:00
 9/9 anonim ***** válasza:
ha intelligens lenne valamelyik, az különleges lenne és nem olyan mint a többi.
2015. ápr. 23. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!