Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok olyan fiúval, akit külsőre átlagosnak tartotok?
Azért ki az a beteg ember, aki úgy dönt, nem tetszik, egy általános ember, de azért járok vele?
A másik, attól hogy neked valaki általános, még másnak ugyan az lehet az álompár. Még szerencse, hogy igy működünk. Az a nő, akihez én hozzá sem érnék, másnak lehet egy istennő. Ugyan ez forditva is igaz. Egyik nő észre sem veszi a férfit, a másik meg oda van érte.
Ez nekem mindig olyan fura. Odamész egy nőhöz és rákérdezel, hogy szerinte hogy nézel ki? Vagy honnan tudod, hogy átlagosnak tartanak?
Plusz, eleinte én is átlagosnak tartottam a barátomat külsőre. Ma már ő a legvonzóbb férfi a világon számomra. Pedig semmit nem változott azóta, csak beleszerettem.
Nem vagyok jövendőmondó, nem tudhatom. Az mennyivel lenne jobb, ha elmúlik a szerelem és ugyanúgy jóképűnek látom? Ha nincs szerelem, akkor teljesen mindegy.
Azért én remélem, hogy ha idővel el is múlik a szerelem, a kötődés és szeretet megmarad.
(Btw ez a kérdezőnek nem segít, de ha már így válaszoltál a hozzászólásomra, reagáltam rá.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!