Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Csak én nézem le azokat a pasikaz, akikre főzni, mosni, takarítani kell? Nem tekintek rájuk férfiként.
Nem lenézés, ha nem gyereket akarok nevelni.
Egyszerűen nem azt jelenti a törődés, másikról gondoskodás, hogy miatta sok olyan plusz feladatot veszek a nyakamba, ami nélküle nem lenne.
Valóban férfiasabb! Imádom, ha egy pasi tud főzni és nem egy elveszett kisgyerek, aki anyuci vagy nő nélkül életképtelen..
Az én párom pl néha főz, és szeretem ezt benne. Én tisztelem, ha egy férfi életképes.
De már pl a mosógép hazsnálatát is megtanítottam neki, ha esetleg elfelejtem időben berakni a mosást. ;) :)
Én sem nézem le, de hogy nem kellene egy gyerekes, lusta, magát kiskirálynak képzelő férfi sem, az is biztos.
És itt most nem beszélek arról, amikor valaki megérdemli, és kedvességből főzök neki vagy kivasalom az ingét.
Utolsó vagyok. Amúgy de, nagyon is férfias, amikor egy férfi önálló, el tudja magát látni, és anélkül, hogy mondani kéne bármit neki, mint egy 5 éves gyereknek, és teszi a dolgát.
És amikor egy férfi főz... Akkor nem csak a nyálelválasztás indul be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!