Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan lehet tudni ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni ha valaki tényleg, igazán szeret? És azt h nem csak egy időtöltésnek vagyok jó?

Figyelt kérdés

Ez most egy kisebbségi komplexusos kérdésnek tűnik, pedig nem az.

Csak egyszerűen megszállottan félek attól hogy csak azért szeretnek, azért akarnak engem a férfiak mert jó természetem van, ki lehet jönni velem, szép vagyok és szórakoztató. Ez így eddig oké. De én különleges és az egyetlen akarok lenni annak akivel vagyok. Pl most sem tudom eldönteni h az vagyok e a páromnak. Szeret meg minden. Sok mindent megtesz értem. De igazából gyakran azt veszem észre h neki gyakorlatilag mindegy hogy velem van-e vagy a haverjaival és ez kiábrándító, mert nekem pl nem mindegy.

2018. aug. 16. 18:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű. Ha nem érezteti veled, hogy te vagy a legfontosabb a számára, akkor nem vagy az.
2018. aug. 16. 18:14
 2/9 A kérdező kommentje:

Azt hiszem értem mire gondolsz. Köszönöm.

Akkor sajnos nem én vagyok.

Ma jön a városba ahol lakom. Egy haverjával sétálni. Reggel hívtam h jöjjön, nekem nemet mondott.:(

2018. aug. 16. 18:16
 3/9 anonim ***** válasza:

A kérdésedre egyetlen válasz létezik:

Ha nagybajba kerülsz, és mindent vesztesz, és maximálisan oda kell a fazonnak tennie magát ott áll-e, vagy hanyatt homlok más nőci után lép a fazon és mossa kezeit.

Ez az egyetlen egy amiből 100%-osan meg tudod, hogy valóban tűzön-vizen a te embered-e a fazon.

2018. aug. 16. 18:18
 4/9 A kérdező kommentje:
De épp ezaz h ilyenre volt példa már. Amikor szarban voltam és egyedül ő ott volt. Amikor kényelmetlensége volt miattam akkor ott volt. Amikor kiutáltak a barátai (egy olyan ok miatt ami szerint mi nem.illünk össze) akkor szintén elhajtott mindenkit. És most már totál összezavarodtam.
2018. aug. 16. 18:22
 5/9 anonim ***** válasza:

4 * egyedül ő ott volt.

Nem mindegy hogy ott van fizikailag veled, vagy melletted áll mindenben és nem számit neki k mit mond a bajban nem hagy magadra (holott megtehetné) hanem inkább veled együtt szenvedi el a dolgokat, csak azért, hogy melletted lehessen.

2018. aug. 16. 18:24
 6/9 anonim ***** válasza:
A 2 kommented alapján olyan mintha már nem szeretne :(
2018. aug. 16. 18:25
 7/9 A kérdező kommentje:
Én nemtom mit gondoljak. Kicsit azt érzem h azok amiket régen tett az is inkább érte volt. Mert értem neki annyit és érek most is. De ez viszont nem szeretet valóban.
2018. aug. 16. 18:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik mintha egy használati eszköz lennél.
2018. aug. 16. 18:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Onnan kedves kérdező hogy joghurttal bekent lábbal nézitek a barátok köztet este kakasos papucsban
2018. aug. 17. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!