Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerü baleset vagy rossz előjel?
Én sem tudtam otthon beszélni senkivel semmiről.Így egy idő után letettem erről.Egyszerűen csak aludni jártam haza.Persze azt se minden nap.Így soha senkit nem vittem haza,csak ha végképp elkerülhetetlen volt.Fiú vagy,elvileg Neked kell udvarolni,így Neked kell menni a csajhoz.Ha valamiért mégis hazaviszed a csajt,akkor Apukádat rakd ki a szobából.Ha nem veszi észre magát,akkor mondjad neki.Ettől függetlenűl én is azt látom jó megoldásnak,hogy keress barátokat,vagy keresd fel az egyetemi haverokat.Nyár van,fiatal vagy,szórakozz.Később nagyon fogod bánni,hogy nem élted ki magad.Ezt tapasztalatból mondom.
A csajjal meg szerintem nem rontottál el semmit.Előfordúlnak ilyen balesetek a mai világban.Röhögd ki magad,és lépj ezen tovább.CSAK POZITÍVAN!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!