Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elérhető áron lesznek majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elérhető áron lesznek majd igazán fejlett szexrobotok, mi fog történni a nőkkel?

Figyelt kérdés

Már most is lehet kapni, szinte a megtevesztesig élethű babákat es a mesterséges intelligencia is egyre csak fejlődik..

Nem arra gondolok, hogy majd a nők egyedul maradnak, de szerintem meghatározóak lesznek ezek a robotok.

Nektek mi a velemeyetek?

2018. aug. 14. 12:13
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
89%
Megmenekülnek azoknak a ferfiaknak a próbálkozasaitól, akik teljesen reménytelen esetek és megmaradnak a normalis férfiak. Csak jobb lesz, en nőként támogatom a dolgot.
2018. aug. 14. 12:26
 12/54 anonim ***** válasza:
84%
A nőkkel semmi, de remélem, hogy a gyűlölködő, párkeresésben sikertelen, önmaguk felelősségét el nem ismerő férfiak számára egy kis békességet, nyugalmat, élvezetet ad majd, hogy lesz egy ilyen „társuk”, akivel együtt élhetnek. Vehetnek külön takarító robotot is, és akkor már tényleg teljes lesz az élmény számukra. Én nem sajnálom tőlük. Aki előtte is képes volt értelmes férfiként viselkedni, és társat találni, mert felismerte, hogy az nem csak úgy jár a semmiért cserébe, azok a szexrobotok terjedése után is nőkkel szeretnének majd együtt lenni, kapcsolatban élni, nem a robotokkal.
 13/54 anonim ***** válasza:
74%

A nőkkel nem fog történni semmi.

Ezeket ti fogjátok venni, a hozzád hasonló kis lúzerek, akik eddig se voltak a látómezőnkbe. Ti meg boldogok lesztek, mert végre ott a tökéletes külsejű nő, aki nem utasít vissza.

Igazából mi csak jól járunk, hogy nem minket fogtok zaklatni potya szexért.

14/54 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem pozitív hatása lesz mindkét nemre. Megszűnik vagy csökken a nőkkel szembeni erőszak, agresszió, gyűlölködés. A férfiak pedig talán kissé kiegyensúlyozottabbak lesznek, mert végre megkapják nulla energiaráfordítással a régóta vágyott tökéletes nőt.
2018. aug. 14. 12:31
 15/54 anonim ***** válasza:
90%
14.: tenyleg, igy belegondolva, talán még előnyünkre is lesz, nem lesz annyi erőszak és zaklatás
2018. aug. 14. 12:33
 16/54 A kérdező kommentje:
13-as. Miert vagyok luzer, mert feltettem ezt a kerdest? :D
2018. aug. 14. 12:39
 17/54 anonim ***** válasza:
84%

Nem maradnak egyedül, de legalább megszabadulnak a szex-éhes barmoktól, akik csak arra mennek. Lehetőleg a nemi erőszakok száma is csökken, tehát ez csak pozitív a nőkre nézve is.

Engem egyáltalán nem foglalkoztatnak az olyan pasik, akik eddig csak szexuális indítékból szerettek volna velem ismerkedni, csak jó, ha találnak maguknak ilyen játékszert.

2018. aug. 14. 12:40
 18/54 anonim ***** válasza:
27%
16#, itt férfiként semmilyen(!) kérdést nem tudsz feltenni, hogy ne lúzerezzenek le azonnal, ezt már megszokhattad volna.
2018. aug. 14. 12:59
 19/54 acelsziv ***** válasza:
45%
Végre lesz a magadfajta nyomorékoknak is esélye legalább a szex imitációjához. Egy robot - hacsak nem elég intelligens - nem fog nemet mondani a nyomiknak. Igaz gyereket sem fog szülni - szerencsére
2018. aug. 14. 13:06
 20/54 A kérdező kommentje:
Magamfajta nyomorekok? Miert vagyok nyomorek? Elarulod kedves acelsziv? Kepzeld, nagyon sok minden mas is érdekel. Egy ezzel foglalkozo cikkbe futottam ma bele es kivancsi voltam hogy masok mit gondolnak erről. Ennyi.. Miert vagyok ezert nyomorék?
2018. aug. 14. 13:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!