Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok rossz dolgot lehet itt olvasni, nem féltek, hogy veletek is megfog történni?
Hűtlenség, megcsalás, titkolózás... mindenhol csak a rossz.
Egyre jobban félek, hogy az én párkapcsolatom se fog jól alakulni pedig 1,5 éve minden rendben van.
Ti hogy vagytok vele?
Nem aggódok feleslegesen dolgokon, nem gyártok oda problémát, ahol nincs.
Megtörténtek korábbi kapcsolataimban ezek a dolgok, túl lehet mindenen lépni. Akkoriban nem volt rendben sem az önbecsülésem, se az önbizalmam, se az önismeretem, az emberismerettel is hadilábon álltam - de az évek során tanultam az esetekből, ezeket magas fokra fejlesztettem, tudom, milyen jelekre kell odafigyelni, hogyan kell effektíven kommunikálni.
A férjemmel fantasztikus a kapcsolatunk, mindent meg tudunk beszélni, az életcéljaink, világképünk egyezik, nincs mitől paráznom.
Persze, beüthet bármikor a krach, de nincs olyan dolog a világon, ami össze tudna törni ezen a ponton, úgyhogy miért is festneém az ördögöt a falra? :)
Ide sok esetben panaszkodni jönnek az emberek, vagy hogy kiírják magukból a félelmüket, fájdalmukat, kétségeiket.
A valóság azért ennél jobb.
Ide az ír, akinek gondja van, nem jár ide dicsekedni az, akinek semmi problémája nincs, és minden happy.
Ezzel az erővel az utcára se menj ki, mert borzalmas dolgok történnek minden nap: balesetek, gyilkosságok, rablás, nemi erőszak, zsarolás, emberrablás, stb.
Azt nem írják meg soha az újságban, hogy Debrecenben egymillió ember biztonságban és nyugodtan ért haza az otthonába, csak azt az egyet, akit baleset ért.
Viszont lehet tanulni más kárán is.
Döntsd el, hogy a barátodat mennyire megbízhatónak, erkölcsösnek, őszintének, hűségesnek ismerted meg. Ha megnyugtató a válaszod, akkor engedd el ezeket a félelmeket, ugyan mi értelme?
Egyébként, akár megbízol benne akár nem, beszélhetnél vele a témáról, hogy ő milyen véleménnyel van a megcsalásról pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!