Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy olyan lányról, aki 22 éves korára nagyjából 100 pasival "kavart"?
Figyelt kérdés
Ebből olyan 15-20 volt, akivel le is feküdt.
Én azon lepődtem meg, hogy nem is annyira szép lány. Persze aranyos, szimpatikus, de ha objektíven szemlélem a külsejét, teljesen átlagos.
2018. aug. 14. 11:31
11/15 anonim válasza:
Egy átlagos 22 éves lány. Nem való komoly kapcsolatra.
12/15 anonim válasza:
Nem érdekelne, végülis nincs beleépítve számláló a csajba.
13/15 anonim válasza:
Nekem 11 pasi volt az eletemben akivel lefekudtem. Semmi rossz nincs ebben, a parommal normalisan viselkedunk egymassal, aki meg a szexkapcsolatok alapjan iteli el a masikat, annak ez a szegenysegi bizonyitvanya. Valószínűleg önbizalomhiányos ha kevésnek erzi magat.
14/15 anonim válasza:
Nem érdekel mások hány emberrel/kivel kavarnak/szexelnek. Megvan a saját életem:)
15/15 anonim válasza:
Azt h ez 18 evesen sem volt szempont parvalasztasnal es most sem az. A felesegem 42 pasival fekudt le (36 eves) en 64 novel (38 vagyok) es akkor mi van? Husegesek vagyunk, szeretjuk egymast, voltunk fiatalok es kieltuk magunkat, es mindketten teljesen jol elvagyunk,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!