Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek rosszul esne ha már 3 hete dolgoznátok és a párotok még egyszer sem látogatott meg?
Figyelt kérdés
A páromék lakásától (nem élünk együtt) kb 5 percre levő élelmiszerboltban dolgozok. Minden nap ott megy el munkából jövet de még egyszer sem jött be venni valamit hogy megnézzem. Ez az első munkahelyem nagyon fontosnak tartottam volna ha eljön, (lehet gyerekes vagyok) említettem neki többször is hogy jöjjön be azt mondta rendben de eddig egyszer sem jött. Az volt a kifogás hogy fáradt, de szerintem annyira nem lehet faradt hogy 3 hét alatt egysze sem tudott megállni 5 percre az amúgy is minden nap útjába eső boltnál. Én reagálom tul vagy nektek is rosszul esne?2018. aug. 13. 11:58
11/15 anonim válasza:
Most eltekintve attól, hogy le se sz.ar a párod (mert azt teszi): Szerintem ne keverd a munkád a magánéleteddel. Ne akard, hogy azért rúgjon ki a főnököd, mert cseverészel a pároddal munkaidőben.
Első minkahelyed, még nincs tapasztalatod, azért jelzem csak.
29n
12/15 anonim válasza:
Ne hallgass a többiekre! Igazad van! Én is ugyanígy voltam. Boltban dolgoztam erre megyek haza és mesélik nekem a tesómék meg párom mert mindenki otthon volt éppen nálunk csak én dolgoztam aznap, hogy mennyit szaladgáltak egész nap. A poén nyilván az, hogy a bolt előtt csak 3szor mentek el kb. Hát én lecsesztem őket, hogy köszönöm szépen hogy a nagy szaladgálásban 5 percetek nem volt rám hogy megnézzetek! Mert a kocsi sokkal fontosabb volt... Nem mondták, hogy nem volt igazam. Nagyon rosszul esett, mert szívesen lettem volna velük de a boltban kellett lennem. Azt hittem vagyok annyira fontos én is erre kiderült, hogy eszükbe sem volt. Én rendszeresen bementem anyához a munkahelyére. Akihez betudtam bementem mindig.
13/15 anonim válasza:
Kár az ilyen dolgokon pattogni, most ez vagy jön valakinek magától, vagy nem, és akkor meg erőltetett lesz, ha kiharcolod.
14/15 anonim válasza:
Nem, mert az a MUNKAHELYEM... Lehet neked furcsa, de a melóhelyen DOLGOZNAK az emberek ;)
15/15 anonim válasza:
Igen, rosszul esne. Azért, mert nem figyel annyira sem rám, hogy lássa, hogy nekem ez milyen fontos lenne. Aki igazán szeret, az figyel rád, és próbál boldoggá tenni.
Szerencsére az én párom nem ilyen, ő azonnal bejönne, ahogy lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!