Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi több, mint 2 órán keresztül néz az ablakból, miközben én lent vagyok és még fényképeket is készít. Miért teszi?
"Sajnálom, hogy félreértettük egymást. Találkozunk majd a halálunk (feltámadás) után."
Ezt a szöveget valahogy eljuttathatod neki. Ezután inkább felejtsd el ezt a Férfit.
A házasságukat pedig rendezzék ők maguk egymás között...majd eljárnak tanácsadásra, ha igénylik.
Miért fontos, hogy ő mit gondol?
Amúgy ha rossz lenne neki kilépne a kapcsolatból.
Olyan pasiba legyél szerelmes aki legalább kimegy és beszél veled.
Épeszű ember nem megy ki ilyen pszichopatához, főleg ha senki sem tud segítséget nyújtani, ha elgurul a gyógyszere, és szétkaszabolja. Bőven kimerítetted a zaklatás fogalmát, amiről neki most már bizonyítéka is van. Nem csoda, hogy nézett, én is azt tettem volna. Egyrészt így látja, ha valami kárt okozol az épületben, kamerákban, kocsiban stb. Másrészt egy eszelős őrültnek senki sem szeret hátat fordítani! Én még a rendőrséget is kihívtam volna, nem kockáztatnám az életem a te megbuggyant elméd miatt.
A pszichológus meg nem hülye, nem fogja megmondani neked, hogy agyhalott vagy, mert akkor többet nem mennél hozzá. De ettől még az vagy.
Nem irigyellek Kérdező!
Egyelőre TÉNYLEG HAGYD! Mindenképpen megoldják majd egymás között a feleségével a dolgaikat.
Kívülállónak jobb ebbe nem beleszólni!
Még mindig nem érted?!
Nem ücsörgünk valaki munkahelye előtt, amikor látjuk, hogy nem kíván velünk beszélni.
Elhiszem, hogy nem rosszat akartál, de ha fel sem fogod mi ezzel az egésszel a baj akkor tényleg nem ártana valami orvos..
Lelkisegély szolgálat (krízis tel. szám): 116-123
Szerintem fognak segíteni Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!