Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy pasi több, mint 2 órán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi több, mint 2 órán keresztül néz az ablakból, miközben én lent vagyok és még fényképeket is készít. Miért teszi?

Figyelt kérdés
Volt főnökömmel nem váltunk el túl jóban. Az gondolta én utálom és nem tisztelem. De igazából fülig szerelmes vagyok belé és és én is éreztem felőle vonzalmat. Eljöttem a cégtől pár hónapja, de annyira hiányzott, hogy írogattam neki. Ezt valahogy megtudta a felesége és meg is fenyegetett, hogy majd ő biztosítja, hogy soha ne találkozzunk. Valamelyik este elmentem hozzá személyesen a munkahelyre, mikor már senki nem volt. Nem engedett be.. 2 órát vártam és csak bámult az ablakból a függöny mögül... Be van minden kamerázva, amit a felesége is lát... Azt is látta, hogy megjelentem. Mi a jó égnek bámult több, mint 2 órán keresztül, hogy az épület előtt ülök.. Ha annyira érdektelen lenne számomra, akkor max kinéznék, hogy ott van és nem álldogálnék. Mi a véleményetek?

2018. aug. 13. 01:02
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Miért nem tudott velem beszélni?
2018. aug. 13. 08:38
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem volt kiváncsi a pofàdra.... 2òràt vàrsz rá ugy hogy látod hogy tudja hogy ott vagy de lese megy? Nem èrdekled... Ha kèpes vagy várni rá 2 òrát nem hiszem hogy képess lettél volna csak ugy felmondani... Szerintem kirugttak mert rájöttek hogy örült vagy 😉
2018. aug. 13. 09:06
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azt nézte, mikor mész el, addig nem akart kilépni az épületből, nem akart találkozni veled.

A fő kérdés alapján azt hittem, hogy ő a psycho, de azért te sem vagy komplett, az biztos. Keress fel egy orvost. Hosszú távon az ilyenek gumiszobába kerülnek.

2018. aug. 13. 09:10
 14/29 A kérdező kommentje:
Ja tudom. Járok pszichológushoz. De azt mondja semmi bajom nincs, csak igazságtalanságot követtek el velem kapcsolatban és nem tudom elfogadni. Pont ezért szerettem volna vele beszélni.
2018. aug. 13. 09:32
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
De mit akarsz vele beszélni, könyörgöm...? Minek? Miről? Mit vársz attól a beszélgetéstől?
2018. aug. 13. 11:04
 16/29 A kérdező kommentje:
Azt, hogy elmondhatom neki, hogy tévesen gondolta rólam, hogy nem kedvelem. És egyszer szeretnék vele őszintén beszélni. Ennyi. Csak most már a felesége féltekenykedik. És vigyáz, nehogy találkozzunk.
2018. aug. 13. 14:39
 17/29 anonim ***** válasza:
65%

És szerinted ha el is tudnád mondani neki, azzal mire mennél? Visszavenni már nem fog aunkahelyre.És ahogy látom elég fafejű, tehát valószínűleg nem is fog foglalkozni azzal, amit neki mondanál.Gondoljon, amit akar, nem? A főnököd volt, gondolom ő mondott fel neked.Ezután nem értem, miért te akarsz még neki magyarázkodni mikor ilyen szemét módon járt el veled?

A főnökök amúgy is ..Na mindegy, inkább nem minősítem őket, mert nem tűrné a nyomdafestéket.Én biztos nem lennék képes egy iránt sem bármiféle jó érzést táplálni.A fénykép szerintem valamiféle bizonyítéknak kellhet neki.Szerintem jobban jársz tényleg, ha hagyod!

2018. aug. 13. 14:48
 18/29 A kérdező kommentje:
Igen van benne valami. Igazad van. Csak az én kis gyermeki lelkem annyira nem tűei az igazságtalanságot.
2018. aug. 13. 16:03
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Ebbe mi az igazságtalanság?
2018. aug. 13. 16:24
 20/29 anonim ***** válasza:

Ijesztő vagy. Fejezd be amit csinálsz..

Írogatsz meg két órát ülsz ott? Csodálkozol, hogy fotóz, hogyha nem állsz le fel tudjon jelenteni? Felejtsd el őket, ilyet nem lehet, nem szabad csinálni..

2018. aug. 15. 00:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!