Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egymásba szerettünk egy amerikai lánnyal, de alig értjük meg egymást. Tudok valamennyit angolul, nagyjából működik a kommunikáció, de nem teljes. Mindketten budapestiek vagyunk. Működhet hosszú távon?
Kerdezo, a mennyiseg nem minoseg.
Tehat 3 hete ismered, gyakorlatilag nem tudtok beszelgetni, de szerelmes vagy. Ez igen!
A kérdésre válaszolva: működhet.
Ha komoly a dolog, akkor mindketten igyekezzetek elsajátítani a másik nyelvéből amennyit csak lehet.
Sokkal jobb motiváció, hogy kedveset mondhass a szerelmednek mint hogy megkapd a diplomádat vagy megérts egy árajánlatot.
Ha megragadtok azon a szinten amin vagytok akkor nem fog mukodni szerintem. Egyikotonek muszaly lesz nyelvet tanulni. Szerintem neki konnyebb lenne magyar kornyezetben csak gondolom amerikaiakkal van korbeveve igy nincs raszorulva hogy tanuljon magyarul.
Mi mikor megismerkedtunk akkor alig tudtam par mondatok kinyogni es olyan eros akcentussal hogy sokszor alig ertette mit mondok. O csak angolul tud.
Azota sokat fejlodott az angolom, bar perfekt nem vagyok de angolul mindent elintezek egyedul is.
Ja es hamarosan unnepeljuk az elso hazassagi evfordulonkat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!