Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiborító a párom testvére....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiborító a párom testvére. Veletek volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Mindenbe beleszól, én szégyellem magam a társaságban sokszor hogy ilyen embert ismerek. Legtöbbször teljesen értelmetlen dolgokat kiabál be, olyanhoz szól hozzá amihez nem is ért. Rengeteget kritizál engem is(senki más nem csinálja ezt a családból), sokszor bántóan viselkedik velem, már szóltam páromnak így ő fékezi amikor látja rajtam hogy elegem van. Én is visszaszólok mostanában de nem szeretnék veszekedni vele. Ő még semmire sem vitte, munkanélküli, a szülei tartják el 26 évesen. Tanulni sem tanul.

Hogy lehet rászólni hogy hagyja abba? Azt sem akarom hogy megsértődjön teljesen,mert csak találkoznom kell vele sokszor, de már én sem bírom.

2018. aug. 12. 17:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Volt.

Az eem öccse volt ilyen kis görcs, hülye paraszt, aki folyamatosan megtalált.

Az exem prsze egyszer nem szólt rá, mert "jaj, kamasz". Tehát lehet engem alázni meg beszólogatni.

Marha nagy önuralmamban egyszer sem vágtam szájon, pedig kb .minden alkalommal 15x kiérdemelte volna, aztán inkább kidobtam az exemet, mert az, aki hagyja, hogy így beszéljenek a barátnőjével legalább akkora suttyó.

2018. aug. 12. 17:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyszer leoltod nagyon a nyílvánosság előtt aztán közlöd vele,hogy soha többet ne szóljon hozzád.

Aztán a beszélsz a pároddal,hogyha továbbra sem lép fel érdemben a szituáció ellen,aki ő is repül.

Azért az,hogy "fékezi" nem azt jelenti,hogy tesz bármit is érdemben az ügy érdekében. Gondolom néha rászól és kb ennyi. Na,ilyen ember nem kéne.

2018. aug. 12. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!