Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemelyi edzovel kapcsolat?
Sziasztok. Elkezdtem jarni edzeni, mar felfogadtam egy fiatal embert szemelyi edzomnek. Eszmeletlenul kedves, segitokesz..(nyilvan ez a dolga).Viszont megis vannak olyan pillanatok, hogy "elkapjuk" egymas tekintet es mar majdnem zavarba ejto a szituacio. Es hogy miert? Mert 3 eve kapcsolata van. Rengeteg dologrol szoktunk beszelgetni, nyilvan csak a termen belul. Megsem ejt egy szot sem a baratnojerol.
Nem tudom ot hova rakni, egy no felismeri az ilyen helyzeteket... nem vagyok a kapcsolatoknak az elrontoja ,nem is leszek. De erzek egyfele vonzalmat es hajtja a fantaziam a kivancsisag. Mit gondoltok errol?
22l
O pedig 24 eves
Válts edzőt:D mielőtt jobban belemélyednél, főleg ha van szikra.
Néha szégyen a futás, de hosszútávra igen hasznos tud lenni:D
Barátnője van mégis kitetted a kérdést, nem akarsz te semminek az elrontója lenni ó dehogynem!
Ennyi eszed van nem csodálom, hogy nincs barátod.
Kolleganőm belekavarodott ilyenbe - egy edzőterembe járunk, csak máshoz, azért tudom. Párszor kavartak az edzővel, jó is volt meg minden. De utána edzés közben is jöttek a pikáns poénok, ha olyan pózba került (már pedig edzés közben ugyanúgy előfordul, hogy hátramered a popód, vagy a csípődet, combodat mozgatod, mint az, hogy hozzád kell érnie az edzőnek, ha pl a tartásodon javít...), a végén pedig baromi megalázó volt, hogy szinte minden feladat direkt erre ment rá... Pedig amúgy nem egy alja mocsok srácról van szó, általánosságban jó fej a teremben. Kolleganő abba is hagyta, messze kerüli azt a termet.
Szóval ez is egy szempont, amit nem érdemes figyelmen kívül hagyni, hogy ha nem úgy alakul mint te gondolod, nagyon kellemetlenné válhat.
Ha meg esetleg összejönne... tedd a szívedre a kezed és gondold végig. Mennyire lennél nyugodt, hogy naponta X nőt taperol hivatalból, kedves velük, úgy mint most veled? Bírnád féltékenykedés nélkül? Mert muszáj lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!