Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, aki Nyugat-Európában él?
Mik a tapasztalataitok párkeresésben? Én azt tapasztalom, hogy mindenki csak ilyen összejárós valamit keres, a huszonévesek között legalábbis, amikor épp ráérnek és a drága idejükből rád tudnak szentelni egy kicsit, akkor találkoztok. De semmi komoly, pedig egész csinos lány vagyok és a kommunikációval sincs gond, tudok angolul. Konkrétan Angliáról van szó amúgy.
22L
Skóciában élek, 1 éve vagyok színgli, kb 6 hónapja keresek társat. Nekem is kb ugyanaz a tapasztalatom, úgy érzem, hogy kb csak szeretnének elővenni, mikor nincs jobb dolguk. Meg olyanok, akik “kapcsolatot keresnek” is benyögték 3 hónap után hogy “ja, amugy én nem keresek kapcsolatot”.
Mondjuk talán végre sikerült találnom valakit, aki kicsit komolyabban gondolja, de hát ki tudja...
23/N
Csodálkozol? Ismerkedtem sokat nyugati, illetve ukrán, orosz nőkkel is. Tisztelet a kivételnek, persze, ha soha nem kezdenék komoly kapcsolatba nyugati, illetve nyugati értékrendet valló nőkkel. Nem akarom szitokszóvá degradálni a feminizmust, de tény: a legtöbb ottani nőben olyan szintre nőtt ez az uniformitás (mert ez már rég nem az egyenlőségről szól), hogy csak és kizárólag szexuális értelemben lehet őket nőszámba venni.
Nekem sokkal szimpatikusabb a keleti hozzáállás. A férfi legyen férfi, a nő legyen nő. És nem, nem probléma, ha mindig én fizetek a randin, vagy ha első találkozó után nem rögtön az ágyban kötünk ki.
Megértem a nyugati férfiakat, hogy inkább csak laza kapcsolatban gondolkodnak. Akkor is, ha nem az én stílusom az ilyen.
Elnézést, hogy nem nőként válaszoltam.
A mi családunkban is jól működött a konzervatív, hagyományos család felfogás. Apa eljárt a barátaival inni meg aztán talált nőt is magának, elváltak anyával, aztán anya alig tudott visszamenni munkába, végül takarító lett. Ja meg idegroncs.
Amúgy miért nem jössz akkor haza?
#6 Aha, szóval azért menjek haza, mert itt valamivel nehezebb párt találni. Ez aztán nyomós indok :D
Amúgy meg a szüleidnek lehet nem jött össze a dolog,
de másoknak működhet és működik is. A hagyomás családmodell nem feltétlen azt jelenti, hogy apuka iszik, anyukának meg nincs egy darab képesítése sem és mehet takarítani. Pl én most az egyik leggazdagabb részén élek Angliának, értsd villák és hatalmas házak mindenhol, és itt a legtöbb családban apuka a fő kereső. Ez nem jelenti azt, hogy anyuka csak otthon tesped, ők is dolgoznak, csak többnyire nem teljes munkaidőben a gyerekek miatt(meg mert miért ne, ha apuka egyedül is keres annyit, hogy luxusban éljenek).
Anyukának éppenséggel van képesítése, nem annak a hiánya miatt ment el takarítani.
Másrészről ne hidd azt, hogy ott mindenki "csak összejárós valamit" keres, itt meg senki.
A dolgoznak, csak nem teljes munkaidőben meg azt jelenti, hogy semmi kihívás, semmi előrelépésre nincs lehetőség, de ezzel is beérem, és csak a családnak élek. Én biztos nem tudnék így élni, de hát kinek mi. Az meg főleg nem imponál számomra, hogy mástól függjek anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!