Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ilyenkor mit gondoltatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ilyenkor mit gondoltatok?

Figyelt kérdés

Helló!

Először is leszögezem,hogy a szépség relatív,mindenkinek más a szép,de..:

Veletek fordult már elő olyan,hogy a párotok egy nálatok "csúnyácskábbal" kezdett ki,kavargatott,esetleg olyannal csalt meg?

Itt nem azt mondom,hogy úristen,milyen ocsmány nő/pasi,csak egyszerűen te mégis igényesebbnek láttad magadat.

Ilyenkor mit éreztetek?

Az önbecslésetek alábbment?

Ez egy puszta kérdés,velem még nem fordult elő ilyen,viszont rengetegszer hallom,hogy "kivel kavart mögöttem,nézd már!",stb.

2018. aug. 11. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Velem előfordult. Röhögtem rajta egy jót, aztán szakítottam. Ha neki ez kell, akkor egészségére!
2018. aug. 11. 20:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Az önbizalmad nem hagyott alább?

Nem érezted,hogy egy kalap alá vesz téged ?

2018. aug. 11. 20:39
 3/6 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
50%

Az első exbarátnőm visszajárt a volt barátjához dugni a kapcsolatunk vége felé. A csávó nem volt nagy durranás, alacsonyabb volt nálam, vizont iszonyat vállas, deltás testalkata volt. Aztán a szakításunk után meg összejött egy jó 190 centi magas, még férfiszemmel nézve is iszonyat jóképű sráccal.

A második exbarátnőm, amikor már együtt voltunk, még mindig bolondította, hülyítette az exbarátját, nálam sokkal magasabb, erősebb testfelépítésű srác (később derült ki, utólag összespanoltunk), aztán akivel utánam jött össze, na az egy igazi alfahím volt kinézetre.

A legkevésbé sem tartom magam jóképűnek, s mindezekből azt a következtetést vontam le, hogy a nőket elsősorban a külső adottságokkal lehet "lekenyerezni". Ha rendelkezel az alap jóképűség-skillekkel, bármit elnéznek neked.

2018. aug. 11. 20:40
 4/6 A kérdező kommentje:

Az egyik barátnőm egy hónapja el volt keseredve,mert a barátja kavart egy igénytelenebb lánnyal.

Nem tudtam,hogy mit mondjak neki,de azt mondtam,hogy ne menjen el miatta az önbizalma!

Sokkal csinibb és nőiesebb volt a bnőm,mint az a másik lányka,de hát ez van...

Azelőtt is pár barátnőm küldözgette fb-n,hogy a jelenlegi barátjának milyen nője volt..

2018. aug. 11. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Előfordult velem is.Kidobtam a pasit.Nem esett jól,de nem lett kisebb az önbizalmam.
2018. aug. 11. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálam akkor helyben nem tudtam eldönteni, hogy az fáj amit tett, vagy akivel tette.
2018. aug. 11. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!