Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen módszerrel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen módszerrel tudom ezt a prolémát megoldani?

Figyelt kérdés

A problémám a következő: összejövök valakivel, és van szimpátia stb. meg mennek úgy a dolgok ahogyan mennie kell, az érzéseim is stabilak, de nem tudom kimondani azt a szót, hogy “szeretlek”. Egyszer kimondtam, de utána kegyetlen rossz érzésem volt, mintha ez valami tiltott dolog lenne, és utána nem is tudtam. Ott van a számon, de egyszerűen nem tudtam, nem sikerül. Anno egyedül neveltek, nem láttam normális kapcsolatot, a nemi dolgok tabu témák voltak, az érzelmi dolgok méginkább. Azt kaptam, hogy egyedül jobb, aki párkapcsolatban van az álnok, hazug és az ilyet kerülni kell. Amikor valaki bemutatott a szüleinek, mindig csodáltam az egészet, de az odavezető úton a szokásos kézremegés, izzadás, és félek belül kissé. Valahogy ezt el kell hagynom, meg kell oldani ezeket a problémákat. Eddig gondolkodni is nehéz volt ezen, de nem élhetek többé a föld alatt, meg kell mutatni egyszer az érzéseim. De milyen formában, hogyan, hogy történhet meg nem tudom. Volt már valaki hasonló helyzeten? Esetleg tanácsok, hogy sikerüljön ezen változtatnom?

Válaszokat köszönöm.

2018. aug. 11. 14:09
 1/1 anonim ***** válasza:

A szeretetet nem hangoztatni kell, hanem tenni és érezni.

Majd lesz valaki, aki akár hogy de áttöri ezt a falat, és akkor egyetlen egyszer meg fogsz nyilni úgy igazán, lehet, hogy még sirni is fogsz. Ezt nem lehet utánozni, ez nagyon ritka dolog, az ilyen tipusok jellemzően nem hangoztatják a szeretlek szót, de minden cselekedetükbe, és törődésükben benne lesz. Ezért nehéz őket elfelejteni:D

2018. aug. 11. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!