Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen módszerrel tudom ezt a prolémát megoldani?
A problémám a következő: összejövök valakivel, és van szimpátia stb. meg mennek úgy a dolgok ahogyan mennie kell, az érzéseim is stabilak, de nem tudom kimondani azt a szót, hogy “szeretlek”. Egyszer kimondtam, de utána kegyetlen rossz érzésem volt, mintha ez valami tiltott dolog lenne, és utána nem is tudtam. Ott van a számon, de egyszerűen nem tudtam, nem sikerül. Anno egyedül neveltek, nem láttam normális kapcsolatot, a nemi dolgok tabu témák voltak, az érzelmi dolgok méginkább. Azt kaptam, hogy egyedül jobb, aki párkapcsolatban van az álnok, hazug és az ilyet kerülni kell. Amikor valaki bemutatott a szüleinek, mindig csodáltam az egészet, de az odavezető úton a szokásos kézremegés, izzadás, és félek belül kissé. Valahogy ezt el kell hagynom, meg kell oldani ezeket a problémákat. Eddig gondolkodni is nehéz volt ezen, de nem élhetek többé a föld alatt, meg kell mutatni egyszer az érzéseim. De milyen formában, hogyan, hogy történhet meg nem tudom. Volt már valaki hasonló helyzeten? Esetleg tanácsok, hogy sikerüljön ezen változtatnom?
Válaszokat köszönöm.
A szeretetet nem hangoztatni kell, hanem tenni és érezni.
Majd lesz valaki, aki akár hogy de áttöri ezt a falat, és akkor egyetlen egyszer meg fogsz nyilni úgy igazán, lehet, hogy még sirni is fogsz. Ezt nem lehet utánozni, ez nagyon ritka dolog, az ilyen tipusok jellemzően nem hangoztatják a szeretlek szót, de minden cselekedetükbe, és törődésükben benne lesz. Ezért nehéz őket elfelejteni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!