Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha például ültök a buszon és fülhallgatóval zenét hallgattok mellettem, akkor milyen módszerrel szólítsalak le Bennetek, ha megtetszettél és ismerkedni szeretnék?
Hát.. max. a mit hallgatsz/ezt én is szeretem jut eszembe, de mernél nekem beleszólni a kedvenc számomba! :-D Aki keresztbe tett lábakkal ül vagy látványosan élvezve hallgat zenét, azt ne zavard, mert csak mérges lesz!
Próbálkozz a zene témában elindulni, majd tereld át a lényegre! Vagy csak jegyezd meg, hogy milyen cuki ahogy elvan!
1.ne szeretem ha piszkálnak zene hallgatás közben!
2. szánalmas buszon ismerkedni !
3.legyen kocsid !!!!!
Nem véletlenül hallgatok zenét...azért teszem, mert nem érdekel, hogy mi zajlik körülöttem.
Buszon ismerkedni?
Ja, végül is nem gáz, hogy mindenki hallja, hogy éppen hogyan akarsz befűzni...
Ha szingli lennék, engem nem zavarna, ha egy normális srác leszólítana a buszon.
Többnyire azért hallgatok zenét, mert nem akarom hallani random emberek zaját, de ha megszólítanak, azzal semmi problémám nincs.
Az a keresztbe tett lábas dolog meg szerintem baromság. Az is bezeg, hogy ennyien ilyen véresen komolyan veszik, ha valaki a buszon zenehallgatás közben meg merné szólítani...hát komolyan, tragédia...az ilyenekkel nem is éri meg ismerkedni.
A zene egy jó kiindulási alap lehet, próbálkozz ilyennel, de ne feledd, lehet, hogy sok taplóba fogsz ütközni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!