Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Baj hogy sokat hallgatok...

Baj hogy sokat hallgatok zenét fülhallgatóval? Többi lent

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek zenét hallgatni meg videókat nézni a telefonomon, és ezt fülhallgatóval szoktam, de nemrég olvastam hogy ez nagyon káros a hallásra. A telefonom kiírja hogy mikor magas a hangerő, mindig az alatt szoktam. Akkor is rossz? Mit csináljak?

2016. júl. 22. 14:26
 1/4 anonim válasza:
Vigyázz a hangerővel, illetve hosszabb távra vegyél fejhallgatót. Ezek az in-ear fülhallgatók hosszabb távon lehetnek kellemetlenek.
2016. júl. 22. 14:29
 2/4 anonim ***** válasza:

10 éve biztos, hogy fülhallgatózom, ráadásul csak ezeket az agybadughatósakat szeretem, mert azoknak van szép hangja, meg nem jön ki a fülemből. a hangerőt a környezetemhez szoktam igazítani, ha nagy a zaj hangosabban, na csendesebb helyen vagyok, akkor halkabban hallgatok zenét.

egyelőre semmi baja a hallásomnak.

24N

2016. júl. 22. 15:06
 3/4 A kérdező kommentje:
És a fejhallgató is káros a hallásra ha (nem hangosan) pár óráig van rajtam?
2016. júl. 23. 22:07
 4/4 anonim válasza:
A fejhallgató nem rontsa a hallásodat hogyha halk hangerőt hallgatod. Én is több éve hallgatok vele zenét, vagy nézek videót.Semmi baja a hallásomnak
2016. júl. 27. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!