Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves férfiak! Zaklattak már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gál Zoé kérdése:

Kedves férfiak! Zaklattak már titeket nők? Milyen módszerrel sikerült megszabadulnotok tőlük?

Figyelt kérdés

2018. febr. 15. 17:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%

Igen, zaklattak.

A legtöbb esetben bevált az egyenes beszéd, a mindenhonnan letiltás, illetve ezek kombinációja. Aki ennél tovább ment, az szerencsére nem ismert annyira, hogy a későbbiekben is meg tudjon találni és zaklatni tudjon.

2018. febr. 15. 17:25
 2/11 Hans Pötterman ***** válasza:
Ha többszöri egyenes közlés után sem fogták fel,hogy nem kívánom velük a kapcsolatot tartani, akkor jött a tiltás.
2018. febr. 15. 17:36
 3/11 Hans Pötterman ***** válasza:
Exed zaklat gondolom,ugye?
2018. febr. 15. 17:36
 4/11 A kérdező kommentje:
Tiltás? A tiltás mindent megold? Az internet megjelenése előtt nem is létezett zaklatás?
2018. febr. 15. 17:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Fenébe, engem még egy se zaklatott.
2018. febr. 15. 17:40
 6/11 opened paradise ***** válasza:

Hajjaj:D

Mondjuk őszintèn szólva én nagy részüknél nem akartam megszabadulni tőlük. Szeretem,ha valaki ragaszkodó,még ha túlságosan is.

2018. febr. 15. 17:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen, sőt, az egyik a mai napig megtalál pár havonta, félévente. Nagyon durva...
2018. febr. 15. 18:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Még sajnos nem:(.
2018. febr. 15. 18:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Folyamatosan ostromolnak itt. Többek között te is, kérődző. 😟
2018. febr. 15. 18:53
 10/11 anonim ***** válasza:
48%

19 éves koromban volt ilyen.

az utcán leszólítottam egy szoknyás kiscsajt.

idősebbnek tűnt,de kiderült,hogy csak 14 éves.

sebaj mikor legközelebb találkoztunk felvittem magamhoz és megdugtam.

2 nap múlva már a barátnőjével vártak a házam előtt a kapuban,mikor mentem haza,fent kiderült,hogy a barátnője is szeretne szüzességet elveszíteni.

ez ment is 1 hónapig amikor kapu telefonáltak,kinéztem a függöny mögül és ott álltak már 4en a csajok.

akkor még nem tudtam hogy 14 felett szabad a pálya,abban a hitben éltem,hogy valamilyen szinten bűn amit csinálok,úgyhogy őket már nem engedtem be.

aztán még nyomkodták a kaputelefont egy darabig 8-10 alkalommal,de már nem reagáltam és eltűntek.

2018. febr. 15. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!