Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak! Zaklattak már titeket nők? Milyen módszerrel sikerült megszabadulnotok tőlük?
Igen, zaklattak.
A legtöbb esetben bevált az egyenes beszéd, a mindenhonnan letiltás, illetve ezek kombinációja. Aki ennél tovább ment, az szerencsére nem ismert annyira, hogy a későbbiekben is meg tudjon találni és zaklatni tudjon.
Hajjaj:D
Mondjuk őszintèn szólva én nagy részüknél nem akartam megszabadulni tőlük. Szeretem,ha valaki ragaszkodó,még ha túlságosan is.
19 éves koromban volt ilyen.
az utcán leszólítottam egy szoknyás kiscsajt.
idősebbnek tűnt,de kiderült,hogy csak 14 éves.
sebaj mikor legközelebb találkoztunk felvittem magamhoz és megdugtam.
2 nap múlva már a barátnőjével vártak a házam előtt a kapuban,mikor mentem haza,fent kiderült,hogy a barátnője is szeretne szüzességet elveszíteni.
ez ment is 1 hónapig amikor kapu telefonáltak,kinéztem a függöny mögül és ott álltak már 4en a csajok.
akkor még nem tudtam hogy 14 felett szabad a pálya,abban a hitben éltem,hogy valamilyen szinten bűn amit csinálok,úgyhogy őket már nem engedtem be.
aztán még nyomkodták a kaputelefont egy darabig 8-10 alkalommal,de már nem reagáltam és eltűntek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!