Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenthet szerintetek?
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy ha felszállok pl egy tömegközlekedési eszközre vagy csak megyek az utcán, akkor a korombeli nők pár másodpercre rám néznek, aztán ha észreveszem, akkor elfordulnak és többet nem igazán néznek oda. Megnézhetnek akár szemtől szembe is, de olyat is tapasztaltam, hogy hátulról néztek, aztán mikor odafordultam és észrevettem, szintén elkapták a tekintetüket és nem néztek oda többet.
A logikám alapján csúnya vagyok és sajnálhatnak? Mert ha átlagos lennék, nem tűnnek fel nekik ennyire gyakran, ha pedig szép, helyes, akkor nem fordulnának el, megnéznének többször is. Esetleg az is lehet, hogy magas vagyok (190 cm) és kitűnök a tömegből, ezért vesznek észre, de az arcom már ronda és ez visszataszítja őket.
2018. aug. 11. 10:44
1/3 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt nem tudom, jó kategóriát választottam-e ennek a kérdésnek.
2018. aug. 11. 10:45
2/3 anonim válasza:
Nem biztos, lehet a kisugarzasod tetszett neki. Bar ha tobb csajrol van szo, akkor lehet h igazad van.
3/3 anonim válasza:
Probald melle ulni, es nezd meg hogyan reagál
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!