Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak hogy képesek ilyen fura, állítólag érzelemmentes szexkapcsolatra?
Volt részem ilyenben. Én fülig szerelmes voltam persze, ő meg... Ment az így szeretlek úgy szeretlek, te vagy a legfontosabb, néha felhozta, hogy legyünk együtt komolyan(amit én már nem hittem el neki), majd kihátrált, hogy nem kell kapcsolat. Ez ment majd két évig, utána én lezártam, össze jöttem mással. Itt szintén majdnem két évig lett egy szünet kettőnk között, amikor pedig szét mentünk a párommal , rögtön keresett. Mert "nem tud elengedni valamiért".
Persze mondanom sem kell, rendes párkapcsolat nem működött most sem..:)
Nincs érzelemmentes. Minimum tetszik, és kívánom.
Egyébként úgy ahogy a nők. Nekem is elmondta az ex barátnőm, hogy szeret, fontos vagyok neki, de csak barátok vagyunk extrákkal, mert nem vagyok hajlandó menőnek, vagánynak látszani német szervizlakó autóval, meg nem egykerekezek a motorral csak versenypályán leelőzöm a 3-4x olyan erős motorral menőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!