Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak hogy képesek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak hogy képesek ilyen fura, állítólag érzelemmentes szexkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Több olyan esetet látok, hogy ilyen fura szexkapcsolatnak kikiáltott dologban vannak benne hosszú időn keresztül. Tehát, találkoznak hetente többször a nővel, sokat beszélgetnek, néha elmennek valahova együtt, találkozáskor együtt alszanak, simogatják, becézgetik a nőt, és minden nap érdeklődnek a hogyléte felől. Az egész számomra párkapcsolatnak tűnik, csak éppen mégsem az. Ugyanis a férfi nyíltan kimondja, hogy ez csak szex, ő nem akar komolyabbat. De akkor miért nem csak a szexről szól valóban? Úgy is lehetne, hogy találkoznak heti egyszer, csinálják, majd mindenki megy a dolgára, és nem foglalkoznak egymással a következő találkozóig. Ezek a férfiak miért rekednek meg egy ilyen se nem csak szex, se nem kapcsolat szinten?
2018. aug. 10. 10:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

Volt részem ilyenben. Én fülig szerelmes voltam persze, ő meg... Ment az így szeretlek úgy szeretlek, te vagy a legfontosabb, néha felhozta, hogy legyünk együtt komolyan(amit én már nem hittem el neki), majd kihátrált, hogy nem kell kapcsolat. Ez ment majd két évig, utána én lezártam, össze jöttem mással. Itt szintén majdnem két évig lett egy szünet kettőnk között, amikor pedig szét mentünk a párommal , rögtön keresett. Mert "nem tud elengedni valamiért".

Persze mondanom sem kell, rendes párkapcsolat nem működött most sem..:)

2018. aug. 10. 12:12
 12/16 anonim ***** válasza:
11-es te vagy a nő?
2018. aug. 10. 12:54
 13/16 anonim ***** válasza:
69%
12, igen.
2018. aug. 10. 13:28
 14/16 anonim ***** válasza:
70%

Nincs érzelemmentes. Minimum tetszik, és kívánom.

Egyébként úgy ahogy a nők. Nekem is elmondta az ex barátnőm, hogy szeret, fontos vagyok neki, de csak barátok vagyunk extrákkal, mert nem vagyok hajlandó menőnek, vagánynak látszani német szervizlakó autóval, meg nem egykerekezek a motorral csak versenypályán leelőzöm a 3-4x olyan erős motorral menőket.

2018. aug. 10. 14:43
 15/16 he84 ***** válasza:
Mondjuk köztudott, hogy sok férfi képes érzelmek, szerelem nélkül is szexelni. Ebből a szempontból kissé fura a kérdés. És néhány nő is képes. Azért nem csak a szexről szól, mert nem ez szexkapcsolat, hanem laza kapcsolat, mely a szexkapcsolat és a komoly párkapcsolat között van. Némiképp hasonlít a barátság extrákkal viszonyhoz. Adott egy ember, akivel barátság lett, bizalom, érdeklődés és akár egyéb, plusz az intim dolgok is. Nem feltétele az intim dolgoknak, hogy szerelem és komoly párkapcsolat kelljen hozzá. Nem minden férfi játssza meg magát ilyennél, hogy tudjon szexelni. Ezt részben saját tapasztalatból mondom. Én nálam egy férfival másképp indult, valami nélkül, ő teljesen elfogadta anélkül, hogy úgy lesz, ám ez egy kis ideje részemről nagyrészt változott, hogy talán mégis lehet, pedig ő semmivel nem vett rá, nem befolyásolt. Ő is őszinte mint én és komolyan szokott barátkozni, érdeklődni, nem színjáték és én is őszinte vagyok vele, legyen szó bármiről. Na meg eleinte nem is volt köztünk semmi intimitás élőben, hanem csak beszélgetés, séta a környéken. Meg nincsenek mostanában barátai, így pluszba szívesebben veszi, hogy egyben a barátja is vagyok. Minden eset más és más, nem jó negatívan általánosítani!
2018. aug. 10. 14:52
 16/16 he84 ***** válasza:
Ja és ha van legalább minimális fizikai vonzalom, akkor megy a dolog. Mi nálunk is megvan ez, nem maximálisan, de azért valamennyi van és ez is elég hozzá. Plusz az érzelmek nem csakis szerelmet jelent, hanem emberi, baráti érzelmeket is. Legalábbis nekem, neki igen (ő maga mondta nekem magától) és talán még néhány embernek. És még ott a belső szimpátia is a fizikai vonzalmon kívül, ami nálunk is megvan.
2018. aug. 10. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!