Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak hogy képesek ilyen fura, állítólag érzelemmentes szexkapcsolatra?
Miért zavar ez téged, amíg nyíltan megmondják ezt és nem verik át a nőt?
Miért rekednek/ünk meg ezen a szinten? Én például azért, mert az adott nővel nem tudok komoly kapcsolatot elképzelni.
Alkalmi/lenge kapcsolatra viszont teljesen jók vagyunk együtt. Ettől nincs kihasználva a nő, sőt a legtöbbjük akivel ilyen volt nekem, szintén így gondolták.
A hosszútávú terveink nem stimmelnek pl. Rövid távon is olyan különbségek vannak, amik megölnék a komoly kapcsolatot. Akkor pedig minek erőltetni vagy próbálgatni?
A laza dolog működik, mert abban csak a jó dolgok vannak benne.
Érzelmi szorulás, rettegés az elköteleződéstől.
Néha a pasinak van igénye a szexnél többre (de mégse legyen kapcsolat!!), néha meg muszáj így viselkedniük, mert a csaj nem akar csak úgy ingyen ürítőlyuk lenni.
Ezt lehetne fordítva is kérdezni, ugyanis minden "szexkapcsolatban" ott van egy nő is.
De számomra rejtély hogy ebben mi a jó, inkább maradok egyedül, minthogy a barátnőm párhuzamosan velem több ilyenben benne legyen. Fúj...
Szerintem ez csak arra jó, hogy nem számonkérhető. Ha valamin problémáról és/vagy téged is figyelembe kéne venni, akkor áá "mi csak dugunk aranyom", ha meg nem vagy "problémás" akkor több adható. Legalább is én így képzelem el. Nem volt ilyenem.
32/f
Majd, ha olyannal talákoznak, akkor nem lesz elég csak az összejárás. Addig meg elvannak azzal. Elég, hogy fizikailag vonzódik, képes vele szexelni és tud vele pár értelmes szót váltani.
Ha nyíltan kimondta valaki, hogy erre van igénye, ez van. Nem kötelező belemenni. Még örülhetsz is, hogy tudod, mire számíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!