Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen pasinak egyáltalán nincsenek érzései ugye?
Figyelt kérdés
Ha a csaj elkezde előtte sírni, akkor ő inkább elmenekül, pl. nem próbálja megvigasztalni, megölelni stb... Csak egy totál érzelemmmentes, érzéketlen ember tesz ilyet ugye?2018. júl. 17. 21:14
1/7 anonim válasza:
Igen mert pont bogo csajokra vagyunk kivancsiak
2/7 anonim válasza:
Hát ha nem a párom, akkor én se kezdem el ölelgetni. Ha a páromról van szó, akkor természetesen minden módon próbálom vigasztalni.
3/7 anonim válasza:
Kivéve, ha nyilvánvalóan értelmetlen hisztiről, és nem valódi szomorúságról van szó.
4/7 anonim válasza:
Vannak ilyen férfiak. Nekem pl apám volt ilyen; emlékszem egyszer bőgtem a nappaliban, ő meg azt tettette, hogy telefonon hívják, hogy ne kelljen empátiát színlelnie.
Az ilyeneket jobb minél messzebbre elkerülni, mert akár párkapcsolatról, akár barátságról van szó, csak az idődet vesztegeted vele.
5/7 anonim válasza:
Érzelmi intelligencia terén lenne hová fejlődnie.
6/7 anonim válasza:
Attól függ. Ha nem a párom, nem fogom ölelgetni vagy ilyenek. Ha a párom, az más, akkor nyilván megölelem, vigasztalom.
7/7 anonim válasza:
Az is simán elképzelhető, hogy a csaj csak hisztizik vagy manipulál, olyankor még jó, hogy inkább elmenekül, minthogy megerősítse benne, hogy rendben van, amit csinál. Ha viszont tényleg történt valami és úgymond "jogos" a sírás (úgy értem nem valami hiszti) akkor pedig vagy nem tudja kezelni az ilyesmit (alacsony EQ) vagy nem érdekli a dolog. Érzelmei ettől még lehetnek, csak nem az adott lány felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!