Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal párok/fiatal nők? Ez az anyagi felállás zavarna titeket?
A párommal közös kasszán leszünk hamarosan, ugyanis lakást vettünk.
Az ő fizetése kb. 150ezer ft., az én havi bevételem 50-60ezer. A párom javasolta, h a kettőt tegyük össze, ha már közös lakás, közös kasszán legyunk es abbol gazdálkodjunk amink együtt van. Engem kicsit frusztrál, hogy ennyivel kevesebbet tudok a közösbe adni. Ti mit gondoltok? Ő állítja, h ez szuper lesz igy, mert a lényeg, h összesen mennyink van, nem pedig külön külön. Ami igaz, de hát mégis ő adja a nagyobb részt, az övebol több mindent tudunk fizetni.
Valaki hasonló helyzetben?
N
Nem zavar. Majdnem 6 éve vagyunk együtt, most 2 éves a gyerekünk, lejárt a gyed-em, csak kb 30 ezer gyes-t kapok. Párom és én is eddig 130-130 ezret kerestünk, most neki marad a fizuja, nekem meg ugye csak a 30 ezer lesz. Nem problémázok ezen, amikor eltörte a karját és nem volt munkában 2 hónapig akkor meg én kerestem többet. Ez így megy. Ha már közös a lakás is akkor meg nincs értelme külön kasszázni.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!