Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg akkora baj ha engem nem érdekel a belső csak a külső?
Nincsenek jó belső tulajdonságaim, amit aki ismer jól (szüleim) tudják is. Nehéz a természetem mert makacs vagyok, önző és szerintük változtatni kellene magamon. Ezek azonban engem egyáltalán nem zavarnak, csak a külsőmmel foglalkozom, lényeg, hogy az legyen rendben, hisz úgyis csak az számít. Ugyanígy vagyok a lányokkal is. Nem érdekel ha egy lány beképzelt, meg úgy általában a belső tulajdonságai mert azokhoz hozzá lehet szokni, mindenki más. Csakis a külseje a mérvadó.
21 éves vagyok.
Nekem nincs különösebben bajom magammal csak mások annyit mondják, hogy ilyen vagyok meg amolyan, hogy már kezdem magam tényleg rosszul érezni. Nem is fogom fel sokszor, amit teszek, hogy mi a rossz benne csak ha szembesítenek vele.
Egyébként, nem vonzok be soha semmilyen csajt mert nem ismerkedem gyakran. Barátnőm sem volt még. Amelyik lánynak tetszem ők nekem nem szoktak, aki kezdeményez azt elküldöm. Ez így van a lányok 90%-val. Az a 10% aki bejön azzal meg max. lefekszek. De ez sem fordult elő túl sokszor még.
"csak mások annyit mondják, hogy ilyen vagyok meg amolyan, hogy már kezdem magam tényleg rosszul érezni"
Valamilyen apróbb, íratlan viselkedési szabályokat szegsz meg? Vagy érzéketlen vagy másokkal szemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!