Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg akkora baj ha engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg akkora baj ha engem nem érdekel a belső csak a külső?

Figyelt kérdés

Nincsenek jó belső tulajdonságaim, amit aki ismer jól (szüleim) tudják is. Nehéz a természetem mert makacs vagyok, önző és szerintük változtatni kellene magamon. Ezek azonban engem egyáltalán nem zavarnak, csak a külsőmmel foglalkozom, lényeg, hogy az legyen rendben, hisz úgyis csak az számít. Ugyanígy vagyok a lányokkal is. Nem érdekel ha egy lány beképzelt, meg úgy általában a belső tulajdonságai mert azokhoz hozzá lehet szokni, mindenki más. Csakis a külseje a mérvadó.

21 éves vagyok.

2018. aug. 5. 20:04
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
De akkor most elsősorban neked van bajod magaddal, vagy másoknak veled?
2018. aug. 5. 20:37
 12/41 A kérdező kommentje:

Nekem nincs különösebben bajom magammal csak mások annyit mondják, hogy ilyen vagyok meg amolyan, hogy már kezdem magam tényleg rosszul érezni. Nem is fogom fel sokszor, amit teszek, hogy mi a rossz benne csak ha szembesítenek vele.

Egyébként, nem vonzok be soha semmilyen csajt mert nem ismerkedem gyakran. Barátnőm sem volt még. Amelyik lánynak tetszem ők nekem nem szoktak, aki kezdeményez azt elküldöm. Ez így van a lányok 90%-val. Az a 10% aki bejön azzal meg max. lefekszek. De ez sem fordult elő túl sokszor még.

2018. aug. 5. 20:42
 13/41 anonim ***** válasza:
Nem baj, mindenki az alapján válogat, ami alapján akar. Ha csak rákényszeríted magad arra, hogy a belsőt nézd, és összejönnél valakivel, akihez amúgy nem vonzódsz, az nem lenne jó egyikőtöknek sem. Te tudod mi kell neked, és amíg őszinte vagy a másikkal, addig ilyesmibe szerintem felesleges belekötni.
2018. aug. 5. 20:42
 14/41 anonim ***** válasza:
76%

"csak mások annyit mondják, hogy ilyen vagyok meg amolyan, hogy már kezdem magam tényleg rosszul érezni"

Valamilyen apróbb, íratlan viselkedési szabályokat szegsz meg? Vagy érzéketlen vagy másokkal szemben?

2018. aug. 5. 20:44
 15/41 anonim ***** válasza:
76%
mármint érzéketlen alatt tapintatlant értettem.
2018. aug. 5. 20:45
 16/41 A kérdező kommentje:
Mondhatni igen, nem verbálisan vagyok bunkó csak van, hogy nem érdekel mi van a másikkal. A régebbi barátaimmal például nincs kedvem beszélgetni sem, nemhogy találkozni és ez nem esik jól nekik.
2018. aug. 5. 20:48
 17/41 anonim ***** válasza:
az ember változik, előfordul hogy a régi haverok kikopnak. ez nem különösebb bunkóság
2018. aug. 5. 20:51
 18/41 anonim ***** válasza:
68%
Főleg nem ebben az életkorban.
2018. aug. 5. 21:01
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
21 évesen nem gond,majd 15 év múlva lesz az,akkor már nem fogsz kelleni a szép csajoknak.
2018. aug. 5. 21:04
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerintem kell, hogy valamilyen konkrét oka legyen annak, hogy érzelmileg ennyire sivárrá váltál. Nem hiányzik az, hogy úgy általában véve boldog legyél? Nem kell, hogy ezt a boldogságot feltétlenül emberi kapcsolaton keresztül kapd meg, de nincs semmi olyan tevékenység, ami kifejezetten örömet, megkönnyebbülést vagy felszabadultságérzést okoz neked?
2018. aug. 5. 21:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!