Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Választani két testvér közül? Részletek lent, hosszú lesz, köszi, ha elolvasod.
Kezdem a fiatalabb sráccal. 2 évvel ezelőtt együtt voltam ezzel a sráccal, nagyon boldogok voltunk együtt. Én legalábbis azt hittem, de a srác egyik pillanatról a másikra megváltozott, és bunkó lett. Szakítottunk, és kb. fél évvel ezelőttig nem is beszéltünk egymással, annyira fájt nekem a dolog. Most viszont megkerestem, mert előtte nagyon jó barátok voltunk, és hiányzott a társasága. Elmondta, hogy egy barátja befolyásolta, és nem fogta fel azt, hogy mennyire szeretett engem, és hogy mit veszíthet. Szeretett volna akkor visszakapni, viszont én megmondtam neki, hogy sajnos már nem tudok bízni abban, hogy ez köztünk működhet. Találkoztunk, és elcsattant 1-2 csók, ami nagyon jól esett, de végül nem alakult ki köztünk komolyabb.
4 hónapja egy olyan kéréssel fordult hozzám, hogy segítsek a bátyjának pár dologban, ami szakmámba vág. Fel is vettük egymással a kapcsolatot, és már első találkozásnál megvolt köztünk a kémia. Randizni kezdtünk, és végül össze is jöttünk. 1 hónapja voltunk együtt, mikor a főbérlőm úgy gondolta, hogy fel szeretné újítani a lakást, szóval mennem kell onnan. Így kényszerből össze is költöztünk. Voltak köztünk kisebb-nagyobb gondok, viszont én szerettem volna, ha a kapcsolatunknak megéljük azt a szakaszát, amikor hiányzik a másik fél. Így hát albérletkeresésbe kezdtem, a párom legnagyobb ellenzésére. Most költözöm el tőle, és próbálom vele megértetni, hogy ugyanúgy szeretem, és nem fogjuk ezért elveszíteni a másikat.
És itt jön a csavar.. a fiatalabb sráccal legjobb barátok lettünk, viszont tudtam, hogy többet érez irántam. Rengeteget beszéltünk telefonon, közösségi oldalakon szinte minden nap. Mikor átmentünk hozzájuk, akkor a párom tisztában volt vele, hogy nekünk rengeteg megbeszélnivalónk van (tudott mindenről, ami régen történt) és az öccs közölte velem, hogy a mai napig szeret, és nagyon vágyik arra, hogy visszakapjon. A párom is tud a dologról, megbeszéltük, hogy ő nem szeretne az öccse és a barátnője között választani, így ki szeretne maradni a dologból. Viszont akárhányszor találkozunk, mindig látom a kiéhezett tekintetét, rengetegszer ölel meg, mondja, hogy hiányoztam. Többször éreztem rajta, hogy remeg, annyira vágyik arra, hogy megcsókoljon. Mikor ott vagyok mellette, akkor én is vágyom erre, és mikor majdnem megtörténne a dolog, akkor észbe kapok, hogy ez nem a múlt, ez nem az én párom, és nem is lehet soha. Mintha a régi emlékek feltörnének.
Tegnap egy hasonló élmény volt.. Viszont 1 hónapja már nem beszéltünk a sráccal, mert elhitette velem, hogy megint egy bunkó paraszt, holott mint megtudtam (és mikor ránéztem, láttam is rajta) hogy csak azért volt bunkó velem, hogy ne kapaszkodjak belé, és mindketten el tudjuk végre felejteni a másikat.
Tegnap a szüleiknél aludtunk a párommal, ahol ott volt az öccse is. A párom hamar lefeküdt aludni, mert nagyon fáradt volt, én viszont ott maradtam az öccsével. Mindent elmondott ami történt vele, én is elmondtam mindent, és megállapítottuk, hogy borzasztóan hiányoztunk a másiknak. (teszem hozzá, mikor nincs ott, akkor úgy érzem, hogy a párom az, aki kell nekem, és soha nem adnám semmiért...)
Beszélgettünk, videókat néztünk hajnali fél 2-ig, majd mikor átmentem a páromhoz aludni, még egy órát beszélgettünk facebookon. Ma délelőtt átmentünk ketten hozzá a párommal, és nekem egy teljesen jelentéktelen mozdulatnak tűnt, de a párom egyszer csak rákiabált az öccsére, hogy "Ne simogasd már!!"
Majd mikor kiment, én megöleltem a srácot, mert tudtam, hogy megint nem látom sokáig.. Odahajolt, mint aki meg akar csókolni, és azt suttogta, hogy látja rajtam, hogy nagyon szeretném.. Akkor tegyem meg.. Hajolt még közelebb, én pedig az utolsó pillanatban elhúztam a fejem tőle, pedig már remegett a lábam az ismerős érzéstől. Otthagytam, odamentem a páromhoz, aki odabújt hozzám, és visszatért az az érzés, hogy őt nem adnám semmiért. Az öccs mikor újra kettesben maradtunk azt mondta, hogy ígéri, hogy nem lesz többé bunkó, de azt nem, hogy keresni fog.
Ezzel váltunk el.
Szerintetek mit kellene tennem?
"viszont én szerettem volna, ha a kapcsolatunknak megéljük azt a szakaszát, amikor hiányzik a másik fél. "
+ az egész leírás miatt
Nagyon szépen kérlek téged, hogy hagyd békén a férfiakat legalább 2 évig. Utána hátha már elég komoly leszel ahhoz, hogy ne bánts meg senkit.
Ha bármelyik férfi kérdezte volna, hogy mit csináljon veled, azt javasolnám neki, hogy meneküljön, de minél előbb.
Tisztavizet kellene ontened a poharba. Talan az lenne a megoldas (en lehet ezt tennem), hogy egy darabig nem talalkozol veluk, nem beszelsz veluk, es eldontod hogy mit szeretnel. Lehet rajossz egyiket sem, vagy kitisztul a kep. De amig mindketto hatasa alatt allsz, csak mint a biliardgolyo jobbra balra pattogsz es magad sem tudod hol all a fejed.
Ennek igy nem lesz jo vege. Eleve most az a helyzet hogx szenved az occs, szenved a bratyo, te meg deplane.
Az elso hozzaszolonak uzenem, hogy ez nem tanacs amit adott, hanem egy sajat magara vetitett reakcio a megnemertes talajan.
Az elet komoly dilemmakat tud okozni, olyat is amire te nem gondoltal, de az semmi estre sem a legjobb eletfelfogas, hogy ha valakinek a tetteid nem erted, az egyszeruseg kedveert eliteled.
Ennek az lesz a vege, hogy folyton hiabavalo negativ erzelmi hullamaid lesznek, amiert nincs emberismereted, holott baromi felesleges onmagad karhoztatnod, csak mert te egyoldaluan akarod latni az eletet.
De persze szabad akarat ;)...
Mindig nagyon rossz ötlet az ex testvérével összejönni, pontosan az elfeledett régi érzelmek miatt. Ami esetedben nagyon úgy tűnik, hogy nem is annyira elfeledett. Nem vagy még túl a fiatalabb testvéren, ez egyértelműen érzik. Így alapból nem lett volna szabad párkapcsolatba kezdened, de ha már megtörtént, az borzasztó inkorrekt a jelenlegi pároddal szemben, hogy ennyire közel állsz az exedhez. Értem én, hogy barátként hiányzik, de hát látod, hogy nem képes barátként tekinteni rád (és ami ebben a legrosszabb, hogy te sem).
Én azt tanácsolnám, hogy vagy a pároddal szakíts, vagy az exeddel szakítsd meg a barátságot, de ez így mindenképp tisztességtelen mindkét fiúval szemben. Te is szenvedsz tőle. Döntsd el, hogy melyik nagyobb veszteség, a párod akit elvileg szeretsz és nem adnád semmiért sem, és aki egyébként megdöbbentő türelemmel viseli ezt az egészet, vagy egy utánad epekedő "barát", aki amúgy csak problémát okoz az életedben.
Én is úgy gondoltam, hogy az öccsével megszakítom a kapcsolatot.. viszont elkerülhetetlen az, hogy találkozzunk, és egyikünknek sincs annyi akaratereje, hogy kerüljük a másikat. Próbáltuk.
Nem kérdés számomra, hogy a páromat szeretném, viszont az öccse meg nagyon fel tudja kavarni az állóvizet. Mikor nem találkozom vele két hétig, akkor két hétig nem is gondolok arra, hogy hiányzik úgy, ahogy nem szabadna. Akkor mikor beszélünk, akkor tényleg úgy beszélünk, mint 2 jó barát és pont.
Nagyon nem irigylem a problémáidat: nehéz helyzetbe hoztad magad - ez kétségtelen. Én nem vagyok olyan bölcs, hogy jó megoldást tudnék javasolni, mert - szerintem - olyan nincs.
Ez öccse egy életen át "kisérteni" fog, még akkor is, ha közben megnősülne. A párod féltékeny lesz. Szar ügy.
"Elmondta, hogy egy barátja befolyásolta, és nem fogta fel azt, hogy mennyire szeretett engem, és hogy mit veszíthet."
....................................................................................................................................................................................barátok....inkább nem is mondok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!