Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengednétek a barátnőtöket ide?
Figyelt kérdés
Nem szó szerint engedélykérésről van szó, talán az jobb megfogalmazás, hogy támogatnátok-e, ha a barátnőtök elhatározná, hogy az egyetek befejezése után szeretne kimenni kenyába egy rezervátumba dolgozni önkéntesként fél/egy évre és állatokat menteni, gondozni.
Beleegyeznétek? Féltenétek? Esetleg elleneznétek és szakítani akarnátok?
2018. aug. 5. 16:05
21/26 anonim válasza:
Azert 1 év sok idő a másik nélkül. Nem is egészséges... mi a garancia hogy tényleg vissza jön, nem marad kint? Lehet talál jól fizető munkát, stb.
22/26 anonim válasza:
Szerintem pedig egyáltalán nem sok... Én az előző szakom alatt tanultam Spanyolországban egy évig, de néhány hónapra más országokban is voltam önkénteskedni/dolgozni. Most pedig azon gondolkozom, hogy Kínába menjek fél évre, mert találtam egy szimpatikus lehetőséget. A párom szintén szeret utazni, ő is volt pl. Erasmuson, Campleaders stb., szóval ő szerencsére támogat ezen törekvéseimben. Nagyon szeretjük egymást és tényleg minden szuper a kapcsolatunkban, de ha pl. ideállt volna elém és azt mondta volna, hogy vagy a külföldi tanulás/munka/önkénteskedés vagy ő, akkor egyértelműen a külföldet vàlasztottam volna. Eszméletlen gyönyörű és boldog emlékek, csomó kaland, rengeteg tapasztalat és szerintem egész életemben bántam volna, ha nem élek ezekkel a lehetőségekkel. Csúnyán hangzik, de párt később is lehet találni, viszont ilyen lehetőségek nem biztos, hogy máskor is adódtak volna az életemben. Én ezt így gondolom, ennek megfelelően én is támogatom a páromat minden ilyen tervének, vágyának megvalósításában.
23/26 peca1000 válasza:
Én közölnèm vele, hogy nem ígérem, hogy hűséges leszek hozzá ilyen hosszú ideig.
Kössön életbiztosítást úgy, hogy én legyek a kezdeményezett, ha meghalna.
Gondolj bele: kalcsolattartási nehèzsègek, betegségek, veszélyes állatok, rovarok, nemi erőszak, gyilkosság.
Afrika ilyen hely, plàne egy fehér nő számára.
Ez nem Európa.
25/26 anonim válasza:
Ha hölgynek ilyen jellegű vágyai vannak, és nem a párjával szeretne lenni, akkor minek fenntartani ezt a kapcsolatot? Szerelem??? Az biztos nem, ha valaki szerelmes mindig a szerelme közelségére vágyik. Ha a fiú nem szerelmes, engedi hagy menjen, ha szerelmes maga mellett szeretné tudni. Ha a lany szerelmes eszébe sem jutna erlmenni
26/26 anonim válasza:
Szakítsanak és maradjanak barátok. Legfeljebb egy év múlva felmelegítik a káposztát. Habár nekem nem kéne egy ilyen nő, aki elvárná, hogy támogassam, vele maradjak, míg ô éli életét. Mégis milyen kapcsolat ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!