Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eddig hogy nem vettem észre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig hogy nem vettem észre ezeket eddig a főnökömmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2 hónapja dolgozom ott. Naponta párszor futunk össze. Ha elmegy mellett hosszasan a szemembe néz. Eleinte fel se tűnt ezt miért csinálja. Másokkal gorombán beszél, de velem kedvesen. Ezt más is szóvá tette. Néha lesütött fejjel beszélt hozzám. Elkezdett poénkodni. Az elején nem. Legutóbb a közeli munkatársával mentem el kajálni. Másnap már nem. Ők mentek. Kérdezte a főnöke tőle én miért nem megyek? Rossz lett a kedve. Mostanában a kollégájával összemosolyognak. Ebből már tudom miért. Igazság szerint tetszik is. De nem gondoltam volna, mindig olyan komoly.
2018. aug. 5. 13:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez egy ilyen helyzet.
2018. aug. 5. 13:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Itt fizetesemeles lesz. :)
2018. aug. 5. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!