Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi azt mondja, hogy “nem vagy elég vonzó, hogy így viselkedj”, miután visszautasítottam, azt csak sértettsegből mondja?
Figyelt kérdés
Volt egy találkozóm vele 2 napja, a végén meg akart csókolni, de nem hagytam, nem igazán jött be. Aztán elhívott vacsorázni, de visszautasítottam, erre teljesen kiborult, hogy biztos nem kellek senkinek, csak szexre használnak, nem vagyok elég vonzó stb. Ez az első, hogy valakitől ilyet hallok. Tudni kell rólam, hogy 156-157 cm vagyok, vékony, formás, 46 kg. Az arcom tényleg nem világszépe, mert oldalról nézve görbe az orrom, de év végén meg is fogom műttetni. Szóval ilyen átlagosan szépnek gondolom magam, csinosan öltözök, ápolt vagyok és nála sokkal jobb pasikkal szoktam mutatkozni. Ez akkor csak sértettség volt?2018. aug. 4. 20:23
11/12 A kérdező kommentje:
#10 Én is pont ezt mondtam neki, miután csak úgy a semmiből gyerekesnek nevezett, hogy szerintem pont ő a gyerekes, mert egy érett ember szimplán továbblép, nem pedig leáll szarral dobálózni, mint az ovisok.
2018. aug. 4. 20:48
12/12 anonim válasza:
Egyébként a hozzaalasod neked se semmi. . Ennyire felszines vagy? A pasas egy paraszt, de te meg hercegnőnek képzeled magad.
Mit vergődsz ezen a senkin? Hiszen nála jobb pasikkal szoktál mutatkozni. Januárban meg széthugyozzák a hapsik a kertkapudat, ha meglátják a vadi új fitos orrodat.
Jézusom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!