Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi azt mondja, hogy “nem vagy elég vonzó, hogy így viselkedj”, miután visszautasítottam, azt csak sértettsegből mondja?
Persze
Gyerekes es kisebbsegi komplexusa van
Nyugi, van ezerjobb
Igen, sértettség volt.
Nekem is volt részem hasonlóban, bár én még randiig sem jutottam az illetővel, hanem ismerkedni próbált, és nem akart leszállni. Annyira a szintem alatt volt, hogy rá se néztem volna, ha nem mászik bele az arcomba.
Ő is pont ezzel a szöveggel jött, amikor 20-adjára mondtam, hogy nem akarok semmit tőle, és még párom is van. :D
Úgy meg kell alázni az ilyet, hogy örökre elmenjen a kedve az arcoskodástól. Ezt javaslom neked is.
Jujj, ezt csak azert mondta, mert direkt bantani akart. Ez egy pocs, meg idejeben kiderult.
Az embetekrol rengeteget elarul, hogy hogyan kezelik a visszautasitast, konfliktust. O egy hisztis ovodas modjara viselkedett.
#5 Neten jól nézett ki a képein :D
Köszi a válaszokat..valami tényleg nem kerek nála. Olyanokat is kérdezett(merthogy most a nyáron Angliában vagyok), hogy hány másik angol pasival voltam eddig, le meri fogadni, hogy szar vagyok az ágyban stb. Komolyan szerintem pszichopata.
Lelki sérült emberek szoktak így reagálni a visszautasításra.
Normális ember tudomásul veszi és nem sérteget utána, hogy így próbálja meg a sértett egóját menteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!