Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem érdekes ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem érdekes ez?

Figyelt kérdés

Itt szinte minden férfi rondának tartja magát és folyamatosan panaszkodnak, hogy nem kellenek a nőknek.

Az itteni nők pedig szinte mind nagyon szépnek tartják magukat és alig tudják levakarni magukról a pasikat.

Ha kimegyek az utcára, nem látok ilyen arányban ronda férfiakat, sem szép nőket. Vagy itt gyakorin a legrondább férfiak és a legszebb nők gyűltek össze valamilyen oknál fogva?

2018. aug. 4. 14:05
 1/4 anonim ***** válasza:
A csúnya nők nevében kikérem magamnak, hogy nem csak szép nők vannak itt, én sem vagyok az, soha egy szóval nem mondtam ilyet és eszembe se jutott!
2018. aug. 4. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem egyetlen férfi se tartja magát itt rondának, csak sajnáltatják magukat, mert azt hiszik, hogy majd valaki megsajnálja őket. De pont az ellenkezőjét érik el vele.
2018. aug. 4. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Itt leginkább az emberek énképét láthatod, mert ugye se fotó, se semmi más.

Ennek kialakulásában a világ visszajelzései is nagyon sokat számítanak.

Tehát ha te vagy a világ legszebb embere, de folyton elutasításban van részed, akkor elkezded magad rondának érezni, és ugyanez viszont, ha csúnyácska vagy, de mégis rajongók/udvarlók tömkelege áll sorban, akkor azt látod, hogy mindenki szépnek tart.

Az énkép pedig semmilyen kapcsolatban nincs a valós megjelenéssel, ha Brad Pittet 10-ből 11 nő utasítaná el, akkor rondának tartaná előbb utóbb magát, ha pedig Shreknél minden nő bepróbálkozna, akkor ő meg lenne győződve, hogy milyen jóképű.

2018. aug. 4. 14:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem. Valójában a kérdések alapján itt inkább alapján ronda arcú és/vagy alacsony testmagasságú pasik, illetve túlsúlyos nők vannak jelen.

Az ok nyilvánvalóan abban van, hogy ennek a két csoportnak vannak általánosan a párkeresésben nehézségeik a két nemből, így egy ilyen kategóriában érthetően ilyen felhasználók jelennek meg.

2018. aug. 4. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!