Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne páromtól pár ezer ftot kölcsönkérni fizetésig?
Nemrèg váltottam munkahelyet ezert keveset kaptam viszont lenne most ilyen olyan kiadás nem sok összegről lenne szó és páromnak tudom hogy z semmiség de valahogy sose volt képem kölcsönkérni senkitől. Fél ève vagyunk együtt ígyis bevisz sokszor dolgozni, enni is vesz , ilyenek nagyon figyelmes ezert is lenne kellemetlen
ti hogy alltok ezzel a temavaval?
8-as igen ez negatív példa, de van másik is a tarsolyomban, mikor volt egy srác, akivel egy suliba jártunk pár évvel fiatalabb, mint én. Egy környéken is laktunk, de nem voltunk barátok meg semmi csak ilyen pár szót szóltunk talán egymáshoz. Ő kiment külföldre dolgozni azt kb. 10 év elteltével hazajött és egyszer csak csengetnek...ott áll a srác kézfogás duma duma (életbe nem beszéltünk ennyit fura is volt), majd hirtelen azt mondja nem tudok e neki 20 ezer forintot kölcsön adni. Na mondom oké húzz a fenébe :)
De nem ezek miatt tartom rossznak a kéregetést, hanem nem kéregessen senki szerintem én kellemetlennek érezném, ha valakitől kéregetnem kellene. Aki ezt megteszi ő ezt nem érzi?
Azért nem kell keverni a dolgokat. Egy alkesz kéregetése, vagy van egy jól alakuló kapcsolat, ahol egyik félnek érthető, pillanatnyi gondjai vannak. Egy alkesznak, ha rokon is nincs.
Más részről, még idegennek is, ha tudom, hogy ép most kell neki kis segitség.
Egy fél éves jó kapcsolatban, kérni sem kéne. Elég beszélgetni a problémáról és felajánlom a segitséget. Ehhez őszinte beszélgetés, bizalom kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!