Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne páromtól pár ezer ftot kölcsönkérni fizetésig?
Figyelt kérdés
Nemrèg váltottam munkahelyet ezert keveset kaptam viszont lenne most ilyen olyan kiadás nem sok összegről lenne szó és páromnak tudom hogy z semmiség de valahogy sose volt képem kölcsönkérni senkitől. Fél ève vagyunk együtt ígyis bevisz sokszor dolgozni, enni is vesz , ilyenek nagyon figyelmes ezert is lenne kellemetlen
ti hogy alltok ezzel a temavaval?
2018. aug. 4. 09:47
1/15 próbálokkedveslenni válasza:
Komoly lehet a kapcsolat, ha ilyesmi egyáltalán gondolat szintjén `ciki` benne.
2/15 anonim válasza:
Nem ciki. Feleves kapcsolattol meg ne vard hogy komoly legyen még (kedves elso valaszolo), evek még, mire kiismerik egymast. Ez is ennek az utja...
3/15 anonim válasza:
Fél év? Nálunk egy hét nem telt el és természetes volt. Nem kellett soha kérni, tudtuk hogy áll a másik és alapból segitettünk egymásnak kérés nélkül. Talán ez is hozzá járult, hogy komoly tartós kapcsolat lett. Önzetlenség, egymásra figyelés, segitése a másiknak.
5/15 anonim válasza:
3-as. Azt meg nem hallottad, hogy mindenki maskepp csinalja? Ez sem halalra itelt kapcsolat csak mert a leanyzo felenk anyagi teren. Lehet ez otthonrol hozott gat nala. De meg nem valo ok, vagy eletkeptenseg. Orulj hogy nalatok a suska tema nem tema. Lehet nalatok mas tema az ami tabu vagy nehezen kommunikalhato.
6/15 anonim válasza:
40 év alatt nem kértem senkitől egy forintot sem, szerintem baromi ciki kérni. Nagybátyám volt ilyen, mindig anyukámtól kéregetett pénzt, amikor még kicsi voltam és akkor még nem tudtam, hogy elissza az egészet és a mamámmal adatta vissza, mikor már sejtettem mi a helyzet, hogy hónap végén, miért jelenik meg állandóan elzavartam a francba kéregessen mástól, tudtam, hogy anyukámmal megteheti, mert ad neki, de amint felnőttem arra a szintre ezt leállítottam azonnal, mert ha élelelmre kellett volna neki, akkor talán egyszer-egyszer elnézte volna az ember a rokonjának, de hogy italra az kizárt. Volt is évekig tartó sértődés belőle amúgy. Szóval szerintem gáz kéregetni.
8/15 anonim válasza:
6-os. Te is azert nem teszed mert volt egy baromi rossz negativ pelda elotted. De nem mindenkinek ez a pelda jutott. Mi csaladban pl rendszeresen segitjuk anyagilag egymast mer hol egyikunk all jobban hol masikunk.
Ebbol is latszik, minden a csaladi minta, es minden a korulmenyektol fugg. ;)
9/15 A kérdező kommentje:
Szerintem ha az illető visszaadja tisztességesen nem gáz mindenkinek lehet nehez időszaka. Mi pl anyukámmal rendszeresen adunk egymásnak de jelenleg ő sem áll úgy. Tőlem pl már kértek nagyobb összegez vissza is adták de én eleve olyan vsgyok hogy szeretek adni kérni meg nem igazán, de lehet csak finoman megmondom neki hogy egy kicsit megszorultam
2018. aug. 4. 10:20
10/15 A kérdező kommentje:
#2 köszi :) fél év igaz nem sok de valahol el kell kezdeni :)
2018. aug. 4. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!