Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ronthatom el, hogy amikor közelítek egy lány felé, mindig csak max barátság lesz belőle? 17F
fiu lány barátságba nem hiszek előbb utóbb lesz vmi több:)
amugy meg lehet azér mert nem olyan témákat dobsz fel neki amiből venné a lapot vagy nemtom legyél rámenőssebb azt majd csak....
A csajjal ne úgy beszélj mint egy haveroddal, ne semleges témákról.
Dicsérd a ruháját, utalj arra hogy bejön neked. Kicsit vedd viccesre a figurát.
Erre én hamar rájöttem, ha megismerek majd vmi csajt akkor kipróbálom ezt:D
Már bocs kedves utolsó, de a szexuális témáktól az elején inkább csak elmenekülünk...
A kérdezőnek: Aranyos vagy. :) Azt tudom mondani, mint páran már előttem: az elején ne barátként mutatkozz be. Bókolj nekik stb, hogy felfogják, benned ne a "mindent megbeszélünk, és nagyon jó barátok vagyunk" pasit keressék... :D Nem tudom elképzelni, hogy nem veszik észre, hogy közeledsz? Mit csinálsz? :) De az is lehet, hogy csak rossz helyen keresgélsz...
23:38 vagyok és 23:27-nek írtam...
Amúgy 16 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!