Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesznek idegesek a nők ha megtudják hogy engem nem különösebben érdekelnek, nem hajtom őket és nem akarok barátnőt?
Kellemetlen számukra hogy nem minden férfin tudnak uralkodni?
Nekem hiába rázza magát a puncis, nem hat meg a feszes őzike teste sem... többé már nincs hatalmuk felettem.
F/27
8: Te miről beszélsz? Én pont hogy nem szoktam sehol hangoztatni hogy nekem nem kell nő, az egy dolog hogy itt egy anonim fórumon kiírok erről egy kérdést.
Nyilván érdekel a nők véleménye is hogy miért lesznek idegesek attól ha a pasin nem tudnak uralkodni, egyértelmű nem?
Viszont az udvarlást megvontam tőlük, tőlem azt nem kapnak, illetve a játszmába se megyek bele, nem kell a barátnősdi.
És igenis rázzák magukat meg toporzékolnak mikor realizálják hogy az adott pasi immunis rájuk, a bájos szépségük ellenére IS.
Tehát aki nem nyalja a nők fenekét, nem smúzol nekik, az homokos?
65%os, nem vagyok meleg, a nők vonzanak. Csak éppen nincs rájuk szükségem. Már szexre se igazán kellenek, néha néha még vágyódom szexualitásra, de ez minden.
Barátnőzésre, pláne komolyabb dolgokra nem vágyom. Ez pedig idegesíti a nőket.
Szerintem egy nő sem lett ideges miattad...
A durcázás helyett, amit a kisgyerekek szoktak játszani, inkább összeszedhetnéd magadat, és boldogabb lehetnél!
Ne legyén már ennyire egoista. A valóság az, hogy a nők leszarják, ha van egy férfi a 4 milliárdból, aki eldöntötte, hogy nem akar nőt magának.
Ne álltasd magad. Mivel nem tudtál reakciót kicsikarni a nőkből a közeledéseddel, most azt beszéled be magadnak, hogy így, a távolmaradásoddal, minden nőt uralsz, mert mindenkit zavar, hogy te kikerültél a húspiacról.
Kérdezett valaki? Talán azért zavarja õket mert kérdès nélkül hangoztatod?
Ha én is kiplakátolnám az ilyesmit, hogy mindenki tudtáta adjam, hogy nem érdekelnek, akkor az nem lenne valami hiteles.
Vágyálom: “Miért lesznek idegesek a nők ha megtudják hogy engem nem különösebben érdekelnek, nem hajtom őket és nem akarok barátnőt?”
Valóság: Miért xarják le nagy ívből a nők, ha megtudják hogy téged nem különösebben érdekelnek, nem hajtod őket és nem akarsz barátnőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!